Mezitli33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hey Gidi Anlı Şanlı Türk Polisi yanlış politikalar yüzünden kendini korumaktan aciz kalmış bugun üniversite mezunlarınına 3 gün eğitim verip polis yapmanın zararlarına bizzat şahit oldum.

Yolda yürüyorum bir lise dağılmış önünde bi park var orda 5-6 tane 17-19 yaşlarında serseri sivil giyimli oturmuş sigara içiyor gelene geçene laf atıyor poliste rutin devriyesini yapıyor gençlere burdan kalkın okul önünde sivil kimse olamaz dedi tınlamadılar polisi ittiler kaktılar 3 gün egitim almış memur arabadan copunu bile almayı aklına getiremedi telsizden anons geçti muhtemelen 2 ekip daha geldi olaya müdahale etmek için hiç birinin elinde yine cop yok bi etki yaratamadılar hatta içlerinden biri "okul çıkış saatinde okulun onunde" havaya ateş açtı cocuk dalga geçer gibi şunu dedi:" sen havaya ateş ediyosun ben burdayım" sonra gitti biri arabadan cop aldı müdahale etmeye çalıştı elinden copunu kaptrdı en son 2 tane sivil ekip geldi saçlarına aklar düşmüş belli eski polislerden aldılar copları Allah ne verdiyse girdiler 2 tanesini yere yatırdılar yaka paça taktılar kelepceyi attılar ekip arabasına 4 tanesini arabaya bindi kaçtı.
Eskiler bir başka ya.

Vallahi şuan çok şaşırdım bizim burda gezen polisler zehir gibi, gene bir ihtimal değişik bir polise denk gelmişler. Kızgın yada bir Yunus'a denk gelseydi keşke.