ALcA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dle'yi 2 sene önce bıraktım. Google.ru ve Google.com.ua'ya baktığında dle tabanlı birçok çöplük sitesi görebilirsin ondan başka script olması daha iyi...

Benim söylemek istediğim reklamlarda tık başında rus hiti değerlimi acaba ?

Mesela 2012 olimpiyatlarıda ukraynada olacak. Ukraynada şu an Stadyum ve Havaalanı inşaatları yapılmakta ve birçok arkadaşımızda bundan yararlanacak.

Rus dilini iyi bildiğinden dolayı uzun yıllardan beri ukraynada olduğumdan beri adsense hesabım ukrayna üzerine ve rusça içerikli makaleler yazabiliyorumda. Sadece ilginç fikirler almak istemiştim.
Hiç bir dilde ingilizcedeki kadar yüksek tık başı kazanamazsın. Çünkü ingilizce bir dünya dilidir, ingilizce konuşabilen insanlar her ülkede daha üst gelir grubunu oluşturur, ve reklam verenler içinde ingilizce konuşan ülkeler daha zengin bir kesimi temsil etmektedir.

Elbette çok büyük ve zengin rus firmaları vardır. Ama bunlar son kullanıcıya mı iş yaparlar? Bir inşaat ve tarım şirketinin son kullanıcıya reklam vermesi nadiren görülür. Çünkü rusya ve rusça konuşulan ülkelerde merkezi şehirlerde internet sağlam gibi görünse de sen daha iyi bilirsin ama kırsal ve küçük şehirler hala dial up bağlanıyor.

NEe kazanabileceğin konusunda hiç bir şey söyleyemem rusçan çok iyi ise rusça yayın yapan rusların takıldığı bir webamster forumunda sorabilirsin. Lakin ingilizcenin uluslararsı bir dil haline gelmesi sebebiyle ingilizcedeki hit ev tık başı geri dönüşümü rusçada bulabileceğine pek ihtimal vermiyorum.