Çok iyi niyetli, yardımsever arkadaşlar, şahıslarına diyecek bir sözüm yok ancak çalıştıkları datacenter'lar tek kelimeyle rezalet. Bugüne kadar forumdaki tüm mesajlarımda saygıda kusur etmedim, insanları kırmadım, kimseye kırıcı davranmadım ancak sabrın da sınırı var. Yine kötü söz söylemeyeceğim ancak bilin ki bu benim insana olan saygımdandır. Her gün istisnasız defalarca kesinti oluyor, siteye girilmiyor, admin panelde çalışırken birden bağlantı kopuyor, çalışmalarım havaya uçuyor. Özellikle dünden beri gelişen sorunu çözememeleri olayı kopartan nokta oldu. 24 saattir sitem kapalı. Daha ne kadar kapalı kalacak Allah bilir. Böyle şey mi olur? Google site yöneticisi araçlarında yüze yakın erişilemiyor hatası var. Hiç bir zaman da eksik olmuyor.
Yarın istemeyerek de olsa başka bir hostinge geçiyorum ve Egebit'i tavsiye etmiyorum.
Bu mesajımdan dolayı Celil ve Yakup kardeşlerimden özür diliyorum ancak forumdaki diğer arkadaşların bilgi sahibi olması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle üzülerek de olsa bu mesajı yazıyorum.
Celil Bey az önce sizi aradım ancak telefona cevap vermediniz, herhalde meşguldünüz. Sizden son ricam site gelirse dosyalarımın ve veritabanımın son halini çekeceğim, lütfen hemen silmeyiniz. Kalan süre için de para iadesi istemiyorum, benden yana helal olsun.
Bundan sonra rotamız kurumsal firmalar. Kesenin de ağzını açmamak hataymış.