bLaxiSS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 numara k. gelsin.
Katılımcıların Silver, Gold, Platin Üye Olamamaları Gereklidir.

burakscan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılımcıların Silver, Gold, Platin Üye Olamamaları Gereklidir. İstikrarlı Webmaster Arkadaşları Bekliyorum.
Bu Sayfayı Süs Diye ALıp Köşeye Koyacak Kişiyede Hakkımı Helal Etmiyorum...

işte bu tebrik ederim

Teşekkürler. hocam saolasın. neticede bir ücret verip almışım ücretsiz veriyorum sırf laf olsun diye değil bişeyler yapılmasını istedigim için veriyorum.

Katılımcılar

1-SeoSarp. . . . . . . . . . . . 11-Ersince . . . . . . . . . . . . .21-Bique. . . . . . . . . . . . . . .
2-berqan. . . . . . . . . . . . .12-Akatsuki. . . . . . . . . . . . .22-nani . . . . . . . . . . . . . . .
3-. . . . . . . . . . . . . . . . . .13-MehmetEmin. . . . . . . . .23-MacTR. . . . . . . . . . . . . .
4-zikoo. . . . . . . . . . . . . . .14-EnderX. . . . . . . . . . . . .24-scorpi101. . . . . . . . . . . .
5-. . . . . . . . . . . . . . . . . .15-izmiR . . . . . . . . . . . . . .25-HerquL . . . . . . . . . . . . .
6-EsRaReNGiZ. . . . . . . . . .16-WebHaKTaN. . . . . . . . . .26-ossgur37. . . . . . . . . . . .
7-BY_TURKER . . . . . . . . . .17-marquis07 . . . . . . . . . . .27-SinemBilisim . . . . . . . . . .
8-. . . . . . . . . . . . . . . . . .18-dumanfanclubb. . . . . . . .28-harikagenc . . . . . . . . . . .
9-DaDoF . . . . . . . . . . . . .19-seRatoNin . . . . . . . . . . .29-Game. . . . . . . . . . . . . . .
10- . . . . . . . . . . . . . . . . .20-. . . . . . . . . . . . . . . . . .30-. . . . . . . . . . . . . . . . . .

31-. . . . . . . . . . . . . . . . . . 41-hayalimdinsen. . . . . . . . .
32-. . . . . . . . . . . . . . . . . . 42-Ozkan13 . . . . . . . . . . . .
33-manaman007 . . . . . . . . . 43-ProDAV . . . . . . . . . . . . .
34-ExPeVent . . . . . . . . . . . 44-Weblog. . . . . . . . . . . . .
35-GoogleShow. . . . . . . . . . 45-Kerimuygun. . . . . . . . . . .
36-. . . . . . . . . . . . . . . . . . 46-. . . . . . . . . . . . . . . . . .
37-kalismeras61. . . . . . . . . . 47-Azerbaycanli. . . . . . . . . .
38-. . . . . . . . . . . . . . . . . . 48-. . . . . . . . . . . . . . . . . .
39-torres_. . . . . . . . . . . . . 49-CyberCix. . . . . . . . . . . .
40-. . . . . . . . . . . . . . . . . . 50-ByLaneTh . . . . . . . . . . .