Piyasayı düşüren yine sizlersiniz. Şikayet etmeyin. (Lafım sana değil Ensar üstüne alınma.)
Aşağıda benim minimum çalışma ücretlerim var. Genelde 250'den iş aldığım bile görünmemiştir ama işin kaşesine bakarsanız aşağıdaki listedir. Diyeceksiniz fiyatlar uçmuş? Hayır uçmamış az bile. Ve eminim ben burada en çok iş alanlardanım ve yoğunluktan yetişemiyorum. Sorun düşük fiyat vermekte değil ki! İşin hakkını veremiyor çoğu 50 100 tl'ye wp tema yapıyor :-)
Geçen bir müşterimin ısrarı yüzünden wp tema işi aldım ve wp giydirmesine vaktim yoktu. Bir arkadaşla görüştüm 150 tl'ye psd 2 wp yaparım dedi. Direk sildim engelledim. Çünkü amatör fiyat vermekten aciz ki benim verdiğim işi nasıl yapsın?
İnsanlar ucuza kaliteli iş alabileceklerini sanıyorlar ama bu işte imkansız. Aşağıdaki fiyatlar normal işçiliği içeriyor. Premium A++ bir tasarım istediğinizde fiyatları 2 ya da 3 ile çarpın.
Biri geliyor soruyor 500 TL'ye haber sitesini yapıp bana xhtml kodlar mısın? İşim yok 1 haftamı sana ayırıp 500 TL mi alacağım? Oldu ben 9 senedir boş yere çalıştım... Ne farkım kaldı diğer işlerde çalışan insanlardan? O kadar tecrübemin karşılığı yoksa neden edindim? Yani bizim insanımız paraya çok aç. Gelsinde nasıl gelirse gelsin mantığı. İşte yanlış burda. Ama Allah'a binlerce şükür kaliteyi arayan gelip bir şekilde bana ulaşıyor ve iki tarafta el sıkışıp memnun kalıyoruz.