Çok katılıyorum sana hizmet aynı 50 lirada versen bu forumlara ekleniyor 1000 tl versende 10 tl versende iş aynı iş , hizmet aynı hizmet.
Olcayy arkadaşım 10$ a yazık oldu diyorsun başka yerde 30$ a bu hizmeti al sonra onlarında forum değerlerine bak bu durumdan pek bir farkı olduğunu zannetme.
Daha iyisini istersen iş verenlere 100 foruma üyelik açtırılacak diye konu açarsın 100 popüler Türk forumuna üyelik açarlar linkini eklerler 30 liraya bu işten çıkarsın.
Kısacası Burdaki hizmete laf etmenin hiç bir mantığı yok. Herkes şuan link borsasında bu işi yaptırıp fayda gördüğünü söylüyor demekki forumlar dandik olsada faydasız bir işlem değill. 10$ ınada yazık olmadı demektir.
Sen sanırım tüm postlarımı okumadın. Ben bu link borsasında bu konuya benzer 1k backlınk ıle acılan ılk konudan aldım bu hızmetı ılk hiç ama hiç faydasını görmedim. Aşagıdaki postuma dikkat edin 100 hitli site şuan 300+ oldu 2 gün içerisinde. Ama eklenen forumların çoğu bomboş sadece kurulup bırakılmış bir çogunda konu kategorı bile yok sanki adeta sadece uyelık acılsın dıye acılmıs forumlar. Demekki bu şekilde de faydası varmış
Rapor içinde Türk forumlarıda var bilginiz olsun kizilayfenerium.com gitmekal.net gibi.