Şimdi ilk şunu yapmandan dolayı seni kınıyorum

Hangi sebeple bana ve sadece bana göndermediğini burada mailini paylaşan bazı arkadaşlarımızada gönderdiğini biliyorum
RAHATSIZ edici tanıtım mailleri göndermen ne kadar doğru ne kadar etik ?

Yaptığın şeyin Google Adwords'un Şartlarına ve Koşullarına tamamen ihlal ettiğini ve bunun yasal olmadığını açıkca burada ifade etmek gerekiyor.

Diğer bir şekilde sitende belirttiğin şeylerin çoğunun gerçek dışı olduğunu insanları kandırmak amacıyla birşey yapma girişiminde bulunduğunun altını çizmekte fayda var çünkü bu konuyu gören diğer arkadaşlarımız ifade ettiğin şeylerin doğru olmadığını bilmeleri gerekmektedir ki kandırılmasınlar.

İfade ettiğin şeylerden birine örnek verecek olursam

Banlı bir hesabın bahsetmiş olduğun programca açılması

Şimdi bunu biraz daha açalım
Google Adwords çalışanları kişinin hesabının Google Adwords şartlarına ve koşullarını uymadığını tespit edip banlayacak

Senin programında girip bu banı açacak ?

Ki bu işlem manuel gerçekleişirken

Manuel gerçekleşirken bu program bunu nasıl açacak ? Açamayacağı muhakkak

Şöylemi olacak Google Adwords çalışanı aa bak o ban kaldırma programı gelmiş hemen şu banı açayım mı diyecek ?

Adwords Uzmanlarının insanları sağdığını ifade etmişsin ki bu ifade çok çok yalnış ve kabadır.

İnsanlar inekmiki Adwords uzmanlar sağsın hiç yakıştıramadığım bir üslup

Bu üslubu değiştirmeni senden rica edeceğim.

Çoğu adwords uzmanını müşteriye ne kadar alacağını müşterinin kendine ifade ediyor
Sonrasında müşteri bunu kabul ederse
Adwords uzmanı işlemlere başlıyor.
Müşteriyi zorlamıyor illa bu miktarı bana vereceksin demiyor

Google adwords uzmanı müşterilerine senin bu programla sunamadığın bir çok olanağı müşterisine sunuyor ve aldığı miktarıda tamamen hak ediyor.

İnsanları kandırmamanı doğru şeyler ifade ederek para kazanmanın daha doğru olduğunun farkına varmanı senden rica ediyorum.

Saygılarımla

DreaMYs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak güzel kardeşim yeni hesap açıp banlanmıyorsun anlayabildinmi ? İnsanları tanımadan böyle saçma sapan yok hayal satmayın bilmem ne ayıptır. Sizin neler sattığınız belli, sağıyorsunuz insanları. Adwords müşterilerinin size ihtiyaçları yok bu tarz yollarla onları kendinize mecbur hale getiriyorsunuz. Adam gibi işinizi yapın lütfen sağa sola bulaşarak yapılmaz bu işler. İş yapıyorsanız eğer biraz saygılı olacaksınız.

Adam ol önce araştır yabancı kaynaklarda sonra buraya gelip yorum yap. Bu sistem siz ne kadar konuşsanızda yaygınlaşmaya başladı, yakında kimsenin size bir ihtiyacı kalmayacak. En kötü forum sayfama girip biraz araştırsan anlarsın zaten.

Birşeyi kanıtsız ne kadar kolay yargılıyorsunuz, inanın burada tek işiniz insanları sinirlendirmeniz. Eskiden ne güzeldi burası, herkez işine bakardı.