Bak güzel kardeşim yeni hesap açıp banlanmıyorsun anlayabildinmi ? İnsanları tanımadan böyle saçma sapan yok hayal satmayın bilmem ne ayıptır. Sizin neler sattığınız belli, sağıyorsunuz insanları. Adwords müşterilerinin size ihtiyaçları yok bu tarz yollarla onları kendinize mecbur hale getiriyorsunuz. Adam gibi işinizi yapın lütfen sağa sola bulaşarak yapılmaz bu işler. İş yapıyorsanız eğer biraz saygılı olacaksınız.
Adam ol önce araştır yabancı kaynaklarda sonra buraya gelip yorum yap. Bu sistem siz ne kadar konuşsanızda yaygınlaşmaya başladı, yakında kimsenin size bir ihtiyacı kalmayacak. En kötü forum sayfama girip biraz araştırsan anlarsın zaten.
Birşeyi kanıtsız ne kadar kolay yargılıyorsunuz, inanın burada tek işiniz insanları sinirlendirmeniz. Eskiden ne güzeldi burası, herkez işine bakardı.
Adam ol önce araştır yabancı kaynaklarda sonra buraya gelip yorum yap.
Bu ne demek arkadaşım sen kimsin ?
Sizin neler sattığınız belli, sağıyorsunuz insanları.
Nerden biliyorsun patronummusun benim? Yada çalıştığımız firmalarla hiç muhabbetin oldu mu?
Birşeyi kanıtsız ne kadar kolay yargılıyorsunuz, inanın burada tek işiniz insanları sinirlendirmeniz. Eskiden ne güzeldi burası, herkez işine bakardı.
Evet haklısın öyleydi. Ama kimse işine bakmazdı, kimsenin kimseyi kandırmasına izin vermezlerdi. Programın ne iş yaptığı belli sadece abartıyorsun arkadaşım. İnsanları kandırıyorsun yaptığın iş bu anladın mı?
Sana sadece ben tepki vermiyorum bak, herkes tepki veriyor. Şunu merak ediyorum.
Herkes yanlışta birtek sen misin doğru?