Ustam boşver sen herkesi, senin gibi para kazanmak için çalışan değil, insanların para kazanması için çalışan bir kişi çok az bulunur. Lütfen kimseye aldırış etme, herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Zaten yakın zaman içinde onlarında devrini kapatıcaz.
Lütfen msnde de dediğim gibi, sen kendi bildiğin şekilde paylaşımlarına devam et. Zira bu forumda senin tecrüben ve bilgine ihtiyacı olan binlerce kişi var.
Ayrıca ben Google 'un sayfa to. baktığını hiç sanmıyorum. benim bir çok sitem var çoğu zaman oranı %10 un üstüne çıkan. Hile yapmadığım, her tıklayanın yapay değil, gerçek user olduğunu google anlayacak çok iyi bir alt yapısına sahip.
Hüseyincim teşekkürler kardeşim onların devri kapandı zaten artık ne sesleri ne swolukları çıkar ... Google fare hareketinin bile istatistiğini tutuyor sitedeki ..
hocam herzaman yanındayım şahsen verdiğin bilgileri kelimesi kelimesine okuyorum. sonucta kimse sana burda zorla anlattırmıyor kendi isteğinle yardımcı oluyorsun cok tesekkurler.. çok faydalı bilgiler ediniyorum sayende
Teşekkürler
Süper bir makale olmuş, eline sağlık "Furkane"
Teşekkürler
çok teşekkürler furkane gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş
Teşekkürler
Emeğine sağlık.Çok faydalı bir makale ve kesinlikle emek harcandığı ortada.Teşekkürler.
Bu arada backlinkciler yok ortada
Olnlar ortaya çıkamaz zaten hocam deyecekleri laf yok ve kalmadı