uzaklar123 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan aynen senin durumdayım.Sadece matematikten korkuyorum biraz.Pek temelim yok dersanede ne öğrenirsem odur.Ama çabalıyacam bu sene.
Çalışma stratejine gelince de;

İlk olarak konuları tam öğren asla yarım bir konu bırakma. Sonra bol bol olmasada her konuda hatrı sayılır testler çöz. Araştır kaliteli testler çöz. Kolay testlerle kendini kandırma. Sonra sınavda apışıp kalma olur. Sınava bir ay kalana kadar haftada en az 2 deneme çöz dersane harici. Sınav yaklaştıkca denemeleri gün aşırı çöz. Asla YGS önce diye LYS'yi aksatma. YGS'de 100 net üzeri yaparsın. LYS'de bi halt yiyemezsin sonra yerleşemessin bir yere bunlara dikkat et.

Bunları bilgisayar başında ortaokul dönemide oyun oynarak geçirip. Hatrı sayılır bir Anadolu lisesi kazanıp. İnterneti hayatından silmeden Hatrı sayılır bir üniversite kazanan biri olarak söylüyorum.

Extra soruların için pm atabilirsin yada buraya yaz cevaplarım.