Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
1000. sayfa yazsakta bir ortak noktaya gelemeyiz çünkü her iki tarafında haklı sebepleri var ve orta yolu bulmak imkansıza yakın. Var olan sistemde kötü getirecekleri sistemde kötü. Hükümetin kendi kafasına göre böyle bir karar çıkarması kabul edilir birşey değil, okadar referandum yapıyorsun, sorsana bunu da halk ne düşünüyor.
Yanlız Avrupa ve bizim durumumuz farklı o konulara katılmıyor, onlar bazı şeyleri aşmış durumdalar ve yıllardır bu kadar rahatta alışmış bir halkı şuan çık askerlik yap diyebilecek bir hükümet gelemez anında düşer meclislerinden. Bu topraklar da dönen pis ve kirli oyunlar malesef bizim güzel memleketimizi kirletiyor, şehir merkezlerin de ihtiyaç yok ama asker sadece koruma görevi yapmaz ki orada ki asayişi sağlar ve gerektiğinde yardım eder bölgeye, bu yüzden kırsal kesimde olmalı. Tabiki bu kadar çok sayıda ona katılıyorum, 700K askeri benim %60seviyem denmesi garip bir durum, 1.2M asker ekonomi de büyük göçük yaratır, sadece onlar değil onların açıcağı işsizlik, aileleri vs çok şey var.
İşin özeti halka sormaları lazım, dayatmalı tek bir sistemi oylamak olmaz.