YETERLİ KATILIM OLMAMASI NEDENİYLE
KONU KAPATILMASI YÖNÜNDE REPORT EDİLMİŞTİR
Arkadaşlar Daha Öncede
wàrezscripti.com ve
3beyin.tk Domainlerini Verdim. Artık Web Tasarım Yazılım İşleriyle Uğraşamıyorum.
Domain ve Hostlar Güncellenmiyor. Bende Elden Çıkartıyorum. ARTIK Sektör Değişikliği Yaptım. SSK'lı Bir İşim ve Ay Sonu Alabileceğim Bir Maaşlı İşim Var..
Neyse Uzun Lafın Kısası..
Domain Adı : sevginihaykir[dot]
com Aktiflik Tarihi : 02.06.2010
Süre Bitiş Tarihi : 02.06.2011
Facebook Sayfası : facebook.com/SevginiHaykir Firma : İSİMTESCİL
Her Zamanki Gibi Basit bir Çekilişle Veriyorum. Ama Küçük Bir Ricam Olucak Sitenin Footer Bölümünde Bir Teşekkür text yada icon

olursa mübah olur.
Katılım 50 Kişi Üzerinden Yapılacaktır. 1 ila 50 Rakamları Arasından Musait Olan Birisini Yazmanız Çekilişe Katılmanız Demektir..
Çekilişler Kriterleşmiş Random.org "
True Random Number Generator" Üzerinden Yapılacaktır.
Katılımcıların Silver, Gold, Platin Üye Olamamaları Gereklidir. İstikrarlı Webmaster Arkadaşları Bekliyorum.
Bu Sayfayı Süs Diye ALıp Köşeye Koyacak Kişiyede Hakkımı Helal Etmiyorum... Not: Katılımcı Bulamadıgımız İçin Şartları Uygun Hale Getirdik
Bol Şanslar..
Katılımcılar
1-SeoSarp. . . . . . . . . . . . 11-Ersince . . . . . . . . . . . . .21-Bique. . . . . . . . . . . . . . .
2-berqan . . . . . . . . . . . . .12-Akatsuki. . . . . . . . . . . . .22-nani . . . . . . . . . . . . . . .
3-. . . . . . . . . . . . . . . . . .13-MehmetEmin. . . . . . . . .23-MacTR. . . . . . . . . . . . . .
4-zikoo. . . . . . . . . . . . . . .14-EnderX. . . . . . . . . . . . .24-scorpi101. . . . . . . . . . . .
5-. . . . . . . . . . . . . . . . . .15-izmiR . . . . . . . . . . . . . .25-HerquL . . . . . . . . . . . . .
6-EsRaReNGiZ . . . . . . . . . .16-WebHaKTaN. . . . . . . . . .26-ossgur37. . . . . . . . . . . .
7-BY_TURKER . . . . . . . . . .17-marquis07 . . . . . . . . . . .27-SinemBilisim . . . . . . . . . .
8-. . . . . . . . . . . . . . . . .18-dumanfanclubb. . . . . . . .28-harikagenc . . . . . . . . . . .
9-DaDoF . . . . . . . . . . . . .19-seRatoNin . . . . . . . . . . .29-Game. . . . . . . . . . . . . . .
10- DarkLine. . . . . . . . . . .20-. . . . . . . . . . . . . . . . . .30-. . . . . . . . . . . . . . . . . .
31-. . . . . . . . . . . . . . . . . . 41-hayalimdinsen. . . . . . . . .
32-. . . . . . . . . . . . . . . . . . 42-Ozkan13 . . . . . . . . . . . .
33-manaman007 . . . . . . . . . 43-ProDAV . . . . . . . . . . . . .
34-ExPeVent . . . . . . . . . . . 44-Weblog. . . . . . . . . . . . .
35-GoogleShow. . . . . . . . . . 45-Kerimuygun. . . . . . . . . . .
36-. . . . . . . . . . . . . . . . . . 46-. . . . . . . . . . . . . . . . . .
37-kalismeras61. . . . . . . . . . 47-Azerbaycanli. . . . . . . . . .
38-. . . . . . . . . . . . . . . . . . 48-. . . . . . . . . . . . . . . . . .
39-torres_. . . . . . . . . . . . . 49-CyberCix. . . . . . . . . . . .
40-. . . . . . . . . . . . . . . . . . 50-ByLaneTh . . . . . . . . . . .