mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Benim bu konularda pek bilgim yok 2 sitem var ve günlük 1-2k civarı tekil hiti oluyor lakin bir ziyaretçi en az 8-10 sayfa gezdiği için günlük sayfa göstermi 8-10k arasını buluyor.Bu yüzden cpu aşımı vs olurmuş o yüzden reseller kullanamazmışım vps almamı önerdiler siteler 45 günlük felan son 22 günün (Bu ayın) istatistikleri söğle ;

18.297 Ziyaret Sayısı
145.427 Sayfa gösterimleri
00:07:46 Sitede Geçirilen Ortalama Süre

Kaynak : Analystic

Aylık 100 GB Trafik ve 10 GB alan işim çok rahat görür fakat nasıl bir paket alacağım konusunda hiç bir bilgim yok önerileriniz nedir minimum ram işlemci vs ne olmalı yada ihtiyaçlarımı karşılayacak kişiler fiyatlarını konu altında bildirirse sevinirim.Siteye reklamları yeni koydum fakat çok fazla getirisi yok yani bu yüzden bütçe aşırıya kaçmasın mümkünse yıllık almak isterim 90/4 askere gideceğim çünkü her ay düzenli ödeme şansım olmaya bilir.Şuan bir arkadaşımın vps sunucusunda barınıyor site allah razı olsun çok yardımcı oldu bana hiç birşey dediğide yok gerçi ama yinede ben üstüne çok fazla gitmek istemiyorum askerdeyken yani ne olur olmaz diye.Gerçekten çok yardımcı oldu bana tekrardan allah razı olsun...

Merhabalar,

Askere gidiyor iseniz, VPS ile ilgilenecek vaktiniz de yok ise, Reseller bir paket almanızı öneririm. Sorun olmaz yönetebilirim diyor iseniz, tabiki VPS konusunda da yardımcı olabiliriz.

http://www.zedteknoloji.com.tr üzerinden paketlerimize ulaşabilrisiniz.

Saygılarımla,
Aytaç Engin
Zed Teknoloji