Ownhosttan kampanyalı olarak aldığım 2 yıllık resellerim için $19,25 ödedim. 1 ay dolmadan geri ödeme talebinde bulundum. Paypal ile ödeme yapmış olmama rağmen bana geri paypal ile ödeme yapılmadı neyse dedim yapıkrediden ödeme yapmaları için iban verdim ve bana ödeme yapıldığı söylendi ve emaile 15TL lik bir ödeme yapıldığına dair bir belge geldi. Bende güvendiğim için kontrol etmedim ama yinede yanlışlık vardı ben $19.25 ödeme yapmışken bana geri ödeme 15TL olduğu söylendi. Bende bu durumu bildirdim ve 25TL ödendiği söylendi ben yine ödenmiştir diyerek gidip kontrol bile etmedim. Fakat bundan bir kaç gün önce atmden kontrol ettim yok şimdi internet bankacılığından geçmişe bakıyorum yok. Bende durumu burada açık olarak bildirmek istedim. Aşağıdaki resimler herşeyi gösteriyor. Resimlerin birinde 25TL'lik bir çıkış oluyor onu görüpte yazmayın sonra şimdiden uyarayım. Sürekli internete bağlanamıyorum üniversiteye yerleşmeye çalışıyorum. Bu yüzden buraya sürekli cevap yazamam bundan dolayı yanlış anlaşılmalar olmasın.