Altın alıcaksan son baharda alıcaksın ilk bahar yaz arası satarsın
Örnek veriyorum kışın 260tl ATA almıştım yazın sattığımda 340tl satmıştımki 1 ATA'dan bahsediyorum, neden ATA dersende onuda söyliyim cumhuriyet alırsan hem kulbu oluyor hemde üzerinde tarih yazıyor ve sana eski yeni fiyatları veriyorlar ATA da öyle bir sorun yok 7gr altın ne yapıyorsa okadar alıyorsun 7gr nekadar arttıysa okadara satıyorsun.
Yatırım konusunda 200tl varsa bunu kenara koy yani dedigim gibi ata yapman lazim beklet elinde altin alimi satimi yaparsan kar edemezsin kısa vadede ata alman gerekiyor yani şu anda 410tl civarında olan altından bahsediyorum.
Eminönü , tahtakale civarında tanıdık birini bulup çin malı cep telefonların fiyatlarını öğren elinde bulundurmana gerek yok fiyatlar üzerine %50 koy sahibinden.com da satışa çıkar satış oldumu karşı tarafa bildir onlar kargoyu çıkarsınlar sen paranı al ödemeni yap ne paraya ihtiyacın var nede başka bişeye tek yapman gereken emek harcamak alın teri diye boşuna demiyorlar

bu şekilde yaparsan belki bir ay içersinde 1 bilemedin 10 ata yapabilirsin bu senin elinde başarılar diliyorum