ilkay_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
googleden 65 bin dolar alan adam maaşlı bir işçi . tamamı ile çelişki . Ayrıca bukadar akıllı görülen adam askere gitmeden önce araba alıyor. geldiğinde arabaya bindğinde piyasaya göre 1 eski model olmuş olacak. bunu akıllı bi adam yapmaz aynı paraya askerden dönüşünde alır aleti.

Bu arkadaşlarda olmasa şu konuya bakarken canım sıkılacak . en azından gülümsetiyorlar

evet ama ayda 1400 tl alan sabah 09:00 akşam 17:00 çalışan ağrıda yaşayan sosyal imkansızlıklardan dolayı çoktanda çok boş vakti olan bir işçi ayrıca 65k yı iki günde almadım dostum yazmıştım 2006 hatta kasım 2005 ten beri uğraşıyorum çırpınıyorum yaklaşık 70 tane site vardı elimde (şuan o kadar kalmadı) screen para gelince koyarım mesele değil benim aklımdan salona google logosu yaptırıp onun resmini koymaktı ama sorun değil araba meselesi yaptığım iş dolayısıyla arabasız yapamam ailem bulunduğum şehre yakın o bakımdan ki ben yarın askere gideceğimi bilsem bu gün bile araba alırım nolcak kapının önünde dursun para harcanır gider araba kapıda durur iyi bir yere çıkarsa askerliğim yanımda bile götürebilirim herhalde neyse herkese hayırlı bol kazançlar dileğiyle 30 eylülü beklemeye devam