Hocamm yapma allah aşkına sen hiç aşık olmamış birine benziyorsun ! gerçekten seven insan böyle konuşmaz..
Gerçekten seven insan böyle bir konu açmaz.
İlk mesajda bahsetmek istediğimi bir kaç sene sonra anlarsın.
Biraz açayım konuyu sana,
İnsanlar flört dönemi ile birbirlerini tanır, belirli bir yaştan sonra ilişkiler evlilik öncesi hazırlık gibidir genelde, birbirini tanımak içindir. Hayatını bir insanla paylaşıcaksan eğer, onu sevmekten fazlasına ihtiyacın var. Örneğin ev halini bilmediği bir insanla evlilik çok ürkütücü değilmi ? Ne kadar aşık olursan ol düşünsene bu kişinin senin düşündüğünün aksine çok dağınık biri olduğunu, çamaşır-bulaşık-yemek bu olayların çoğuna girmediğini vs Bu sadece dikey bakış olaya, basitleştirmek için konuyu bu tarz bir anlatım yaptım.
Zaten bir kız sana diyorsa ki " ilk erkeğim sensin hadi öp beni ilk kez öpüşüyorum " durup orada biraz düşünmen gerek. Ben illa öpüşmüştür demiyorum fakat başkasını öpmemesine rağmen seni öpmesi neden ?
Sen kıza sormuşsun kız açık açık söylemiş, günümüzde her haltı yiyipte vajinal ilişki dışında bakire olduğu için namus bekçisi kesilip, evinden kırmızı kurdela ile gözyaşları içinde çıkan yüzsüzlerle dolu devir.
Tekrar ana konuya döneyim. Bir ilişkide ciddi düşünüyorsan eğer gerçekten, onun başkasını öpüp öpmediğine takılmak yerine onu tanımaya çalış. Bir flörtte, çiftin el ele tutuşup, fiziksel olarak birbirine dokunması kadar normal bir şey varmıdır ? İnsanız arkadaşlar biz, yalnızca konuşarak geçmiyor hayat, bazı konularda ortak düşünmeniz gerek, birbirinizin otobüste ki herhangi adamın da görebileceğinin dışında hallerinizi bilmeniz gerek.