tüküreyim tüm gömlek ayrımı yapanlara neysen bahsediyorsun be güzel kardeşim
Kefenin cebi yok
Kefen üniversiteli ile normalleri farklı göstermiyor
sonuçta hepimiz öleceğiz kardeş
sonunda hepimizin dinleyeceği tek şarkı tabutun gıcırtısı : )
sonuçta yine bir olacaksan şimdi farklı etmenlerin bizi ayrı gayrı etmesinin anlamlı bir açıklaması varmı sence ? sen böyle düşünmez isen senin arkadaşlarının da bir kısmı böyle düşünmez . Onların , onlarında vs derken gidip durur ama söz konusu problem bizlerde biz bunu kabullenmiyoruz.Ya da işimize gelmiyor ne olsa üniversiteliyiz değil mi : )
e güzel kardeşim, nasılsa ölecegiz bunca işi niye yapıyorsun o zman ne diye çabalıyorsun

, böyle mantık mı var ben senin ruh halinede saygı duyuyorum ama yaşadıgın dunyayı sende biliyorsun be güzel kardeşim, bugun bi universiteli 30 35 inde hayat kurabiliyorsa sen buna ne diyeceksin kardeşim, inancın nedir bilmiyorm ama islamiyet de şu anlayış vardır, nacizane bilgime göre bugun ölecek gibi düşüneceksin hazırlıklı olacaksın, ama hiç ölmeyecek gibi de çalışacaksın.
Çok güzel sozler soyluyorsun ama boş bunlar güzel kardeşim

, saygı duyuyorm dediklerine, ama burda gömlek ayrımı varsa burda adalet yoksa bide ustune bu yuku kimse vurmasın universitelilere degilmi kardeşim, sen düşünebiliyor musun bir seferberlik ilan edildiginde bu gençlerin duracagını ? bi an dusunup de tereddut edeceklerini? ben düşünmüyorum, şuanki durumlar çok karmaşık burdada dile getirmek istemiyorum yanlış anlaşılırım cunku, kimse okumadan universitelleri eleştirmesin bence bi işin içine girmeden onu anlamak çok güç ayrıca askere gitmeden de askerligi anlamak imkansız, ama bu hayatının bile 20li yaslarda kuramayan bu ulkeye ve kendine faydalı olmak için okuyan genclere cefadır güzel kardeşim