Web Konusunda Deneyimli kişiler Türkiye'den hosting almazlar
sebebini deneyimli adam bilir zaten
çok boş konuşuyorsunuz Türkiye'de bu işi yapan adam bir sürü firma var
Siz direk olarak hosting fiyatlarına bakıyorsunuz sunu unutmayınki Türkiye'deki kurumsal olan firmaların fiyatlarının yüksek olmasının tek sebebi vergi yüküdür çalıştırdığı elemanların sigorta gibi belirli yüksek giderlerinin yüküdür ama sizlerin bunu anlamasına imkan yok
yurd dışında bazı mesleklerde olduğu gibi web hosting firmalarınada büyük destekler verilmektedir kdv indirimleri gibi bizler bugün 1 gb bağlantılı bir sunucuyu yurt dışından sınırsız trafik olarak 200 euro ya ortalama fiyat alabiliyoruz ve bu fiyat ara firmalarla olmaktadır
Yurd dışındaki firmaların hangisi Türkiye'den sunucu almışki
Yurd dısında devlet babaya datacenter kurucam diyerek başvurunu yaparsan 5 yıl geri ödemesiz olarak o sirketi sana kuruyorlar tabi herkese değil belirli şartları var
Türkiye'de malesef buna imkan yok yukarıda bağsettiğim sunucuyu Türkiye'de alman neredeyse 2000 euro civarındadır
O yüzden bence Türkiye'deki firmalarla yurd dışındaki firmaları lütfen birbir ile kıyaslamayın benim almanya vede fransadan yayın yapan 40 yakın radyo müşterim var webleri bilmiyorum nekadar hepside TÜRK vede aldıkları hizmetten gayet memnunlar
Unutmadan şunu eklemek istiyorum iğneyi kendimize batırmak için
günümüzde 12 yaşındaki bir çocuğa reseller satarak hosting işi yapmasını biz firmalar izin veriyorsa öncelikle kendimize kızmamız gerekir YSB bugün bedava veriyorlar hiçbir test hiçbir bilgi almadan sadece ver ip kaşe tamam 30 gün sonra belge elinde her ilde bu belge için yeterlilik kursu olsa bu piyasa ne bukadar çöker nede burda hosting şikayetleri bölümünde adını bile duymadığımız yüzlerce firma ismi çıkar
sizler alışveriş yaparken dikkatli olursanız emin olun firmalar size daha iyi hizmet vericeklerdir
Hayırlı İşler Bol Kazançlar
Allaha Emanet Olun
Muzaffer Bilişim İnternet Hizmetleri
Kemal CAN