myqatsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsen adsense için benden yardım isteyen herkese aynı şeyi söylüyorum, reklamdan para kazanan alanlarda siteler açın. Yani adsense de reklama ziyaretçi tıklayınca yönlendirdiğiniz şirketin sitesi o müşteriden bişeyler kazansın. Gidip te müzik dinleme sitesine adsense den ziyaretçi göndertirseniz bişey kazanılmıyor, 0,01 bile güzel rakam olur o reklama göre. Çünkü yönlendirdiğiniz müşteri o site sahibine/reklam sahibine 1 tekil ziyaretçiden başka bişey kazandırmıyor, haliyle reklam verende adwords panelinde elini korkak tutuyor.. Ama siz tutupta bir bankanın sitesine müşteri göndertebilecekseniz, o reklam verende bu müşteriden illahi bişeyler kopartıp, daha fazla kazanabilmek için adwords panelinde oranları çoşturacaktır..

Sanırım anlatabildim

Artık aynı şeyler değilde farklı şeyler söylemek gerek diye düşünüyorum benim ihtiyacım yok ama birşeyler paylaşmak isteyenler "Google Adsense" bölümünde daha iyi kazanmanın yolları gibi başlıklar açıp 1, 2, 3, 4 gibi serilerini oluşturarak birşeyler yapmak isteyenlere rehber olabilirler. neyse bunu bu konu altında uzatmaya gerek yok herkes anlayacağını anlamıştır. Herkese bol ve hayırlı kazançlar...