clic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyw hocam sağol

Senin söylediklerinden ben bişey anlamadım. ne yapacakmış arkadaşlar? sen/siz sadece kazandığın(ız) parayla neler yaptığını(ızı) anlatmışsın(ız) burada her ay aynı manzara var kimisi araba, kimisi ev, kimisi arsa alıyor. eyw yazın bunlara diyeceğim hiç birşey yok ama ne gerek var? sevincinizi hep birlikte yaşamamızı istiyorsanız o ayrı.. ama şöyle bir durumda var. madem buradaki insanlara bir faydanız dokunsun istiyorsunuz. neler elde ettiğinizi değilde, elde ettiğiniz şeyleri nasıl kazandığınızı ve yolları söyleyin, yol gösterin... nasıl kazanmaları gerektiğinden bahsedin sizin malınızın mülkünüzün kimseye faydası olmaz. hani faydanız dokunsun istiyorsunuzdur o açıdan söylüyorum.
kimisine kazandiriyorum kazandirmadigimi kim soyluyor bana kazandiranlara bende kazandiriyorum suan herkeze reklam veriyoruz herkez reklam aliyor
ee kazanmiyorlarmi kazaniyorlar
ee ben veriyorum ediyorum kazandiriyorum da ama bu kazandigini bir gunde yiyip icen kisi ne kazana bilirki
burda ozaman ben ne yapabilirim ben kazandim diyorum ya kazananlar 6 tl sigara iciyor ben 2.5 tl sigara iciyorum e burda bunu yapiyorum ki kazaniyorum
bende 6 tl sigara icersem herseye pahalisina gidersem parayi savurursam ne kazanirim nede birseyler elde edebilirim bilmem artik anlata bildimmi