arkadaş burada 30 msnde 150 tl fiyat cekiyor anasayfada 150 tl diye bir ibare göremiyorum ben. ayrıca hadi diyelim sınırlı sayıda kişiye optimizasyon yapacağını söyledin konu anasayfasında ben herhangibir kişi sınırlamasıda göremedim ?
Bende bir kaç soru sordum hani neler yaparız neler ederiz bir kaç analiz destek alayım dedim fakat sanırım direk seo'ya muhtaç işten anlamayan arkadaşlara sadece çalışma yapıyor sanırım :S Msn den engelleyip sildi sanırım sağlık olsun
EuDownload; Seninle messenger aracılığı ile görüştük site içi optimizasyonun gereği olmadığını söledim ki sana farklı yararlılık çıkardım. Farklı iş için fiyat verdim sen burda egonu tatmin edip 150 TL fiyat çekti diyorsun. Bilincine veriyorum.
Bagatur; Messenger ifadelerini kullanmaya hastasınız sanırım. Kişiliğiniz buradan belli oluyor. Yaşınıda tahmin ediyorum zaten. Tabi canım ben işten anlamıyorum o yüzdenmi diğer müşteriler memnun. Msn'e 3 gün girmesen engellendik moduna girersiniz zaten sizin özel işleriniz oluyorda bizim olamazmı. Anca karalarsınız.
Not:
Çalışmalarım devam ediyor. Konuya aktiflik getiremediğim için Özür dilerim.