Arkadaşlar Artık Pm istemeyin, çünkü şu anda siteyi almak üzere olan kişiler var ilk ödemeyi yapan siteyi alıcak geriye kalanlarda şansına küssün.
arkadaşlar yurt dışına taşınacağım için elimdeki e-ticaret sitesini satıyorum
tasarımını ödüllü bir tasarımcı yapmıştır ve şu anda türkiyede hiçbir rakibi yoktur kendi alanında
yazılımı kendine hastır ve hertürlü özelliğe sahiptir müşterilere otomatik sms atmak, bayilik verme gibi süper özellikleri vardır.
domain yine mükemmeldir ve rakiplerinin tamamından daha iyidir.
sitede müzik aletleri satılmaktadır, şu anda aktif değildir ilgilenemediğimden pasif konuma aldım ama halen konumunun en mükemmel sitesidir.
istediğim fiyat 4000 TL
bu fiyata sadece yazılımı hatta tasarımını bile yaptıramazsınız.
gerçekten ciddi alıcılara siteyi gösterebilirim onun haricinde ciddi olmadığını düşündüğüm kişilere link vermeyeceğim.
site şu anda pasif durumdadır ama edu.tr backlinkleri olduğu için açıldığı gibi pr4 olucaktır tekrar geçmiştede böyle oldu çünkü.
müzik aletleri karlı bir iştir laptop falan gibi şeyler satarak 3 kuruş kazanmazsınız ciddi ciddi yaparsanız mükemmel paralar kazanabilirsiniz.
TÜrkiyede benim alanımda benden daha kaliteli bir site bulana siteyi bedava verebilirim bu kadar iddalıyım.
ayrıca alacak kişi elini çabuk tutmalı kısa bir süre sonra yurt dışına çıkıcam ve çok aşırı talep var siteyi satın almak isteyen
Site adresi : site adresi ö.m ile verilecektir)
Site için istenen fiyat : 4000TL
Sitenin aylık getirisi:700TL ( sıfır reklam ve hiçbir uğraş yapmadan bu şekilde)
Kategori, sitenin içeriği nedir: E-ticaret (Müzik Aletleri)
Günlük hit sayısı, kaynak link: 4000
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR4 3 Yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: Değil
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: