şimdi bu işin mantığı nedir hocam tam olarak anlatabilirmisin.Bu ziyaretçiler vasıfsız mı olacak,yani hiç bir işe yaramayacak.Reklamlara tıklamayacak,herhangi bir konu yorumunda bulunmayacak,paylaşmayacak vs. vs. bu şekilde mi olacak yoksaa ziyaretçiler de mi organik
Ayrıca bir deneme fiyatı koyarsan oraya iyi olur.Sonuçta şimdilik kapalı bir kutu bu proje.1000 hit 10$ ya da 500 hit 5$ gibi bir seçeneklendirme koyarsan denemek isterim.Olumlu bir sonuç alınırsa gerisi gelir zaten.
şuranın cevabını bende bekliyorm. ve bir türk sitem için denemek istiyorm.
Ben ikinizede veriyim cvp şöle düşünün seo kelimesinde a ve b sitesi var a sitesi 1. sırada günde 5 kişi giriyor b sitesi 2. sırada gunluk 2 kişi giriyor b sitesine birden bire gunde 10 kişi girmeye başyalınca bu googlenin gözünde çok etkili olur ve b sitesi minimum 3 gunde en fazla 10 gunde 1. sıraya çıkar milyonlarca kez denenmiştir ve başarılı olunmuştur. Hatta en basit örneğini veriyim bir sitem vardı 3 aydır "x" kelimesinde 1. sayfanın en alttan 2. sırasındaydı girdim r10 a konu açtım siteyi satmak için dedimki "x" kelimesinde blogspot olan sitedir herkes girmiş kelimeyi yazmış googleye blogspot olan siteye tıklamış bi baktım 2 gun sonra 1. sayfanın ortasına gelmiş

yani bu sadece bi örnekti size bunun gibi birçok yolu denedim. ama organik hit %200 başarılı bir sistemdir ama dediğim gibi 10 günlük alın etkisini görün.