iRC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın turank, madem ki appraisals bölümüne açtım tüm yorumlara ve eleştirilere açık olmalısın.
Eğerki böyle herkesi tersleyeceksen buraya konu açmanın bir anlamı yok.
AfmeSu(Uğur abi) domain piyasasında artık nam yapmış bir ağabeyimdir.
Hayırlı ellere geçer derken kötü bir anlam kastetmemiştir, projelendirebilir birinin eline geçer eğer satarsan diye söylemiş ama senin harbiden bir dövmediğin kalmış.

Domaine gelince domain muhteşem, projelendirebiliyorsan projelendir güzel yerlere geleceğinden eminim.
turank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eleştirileri her zaman önemserim. sevdiğim bir söz vardır: eğer bende hata varda söylemiyorsan sende hayır yoktur, söylediğinde düzeltmiyorsam bende hayır yoktur.

afmesu'ya gelince, onun söylediği sözün domaincilikle alakalı bir tarafı yok. tamamen şahsi düşüncesidir. domaini ondan satın aldım, halen de onun hesabındadır. kaldı ki ne o, ne de ben sürtüşme olsun diye yazmadık. afmesu domainle alakalı yorum yapsaydı ben de cevap yazmazdım. ama o da satacağımı sandığı için "hayırlı ellere geçmesi" dileğinde bulunmuş. ben de "satmayacağım, zaten emin ellerde" dedim mesele kapandı.
kavga etmeyin bak ayırmam

Benim ilkokuldan başlayıp üniversite sona kadar karate - tekwando kurslarını aşındırmamın bir anlamı yokmuş, sevenlerimiz bizi korurmuş

Şaka bir yana eyvallah Ömür, düşünmen yeter, ama Erol un da söylediği gibi yazdıklarımda mesaj olduğu kadar mecaz vardı, göremedin mi Biraz arkalara gizlenmiş sanırım Canımsın... Saol...

Bu domaine yorum yapmaya gerek yoktur, domain appraisals alınmasına bile gerek yoktur, direkt olarak proje düşünülmelidir. Org uzantısından sonra Net uzantısını da alıp hayırlı ellere teslim ettiğimiz için mutluyuz...