WebDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben isimtescil ile domain anlamında çok alışveriş yaptım. Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım gerek dns anlamında gerekse domain regleme anlamında. Başka önerilen firmalarlada çalıştım anlamadığım mesele şu insanların isim vermiyorum kaliteli firma diye göklere sığdıramadıkları türk firması eft ile neredeyse 1 günde domain hesaba aktarırken bu işlem isimtescilde birkaç saat içinde gerçekleşiyor (mesai saatleri içerisinde). Ayrıca dns güncelleme hızları birçok firmaya nazaran iyi fakat ben bu konuda isimtescil'den daha iyilerini gördüm türk firmalarından, bu manada daha hızlı olmaları bizler için daha sağlıklı olur. İsimtescilin gördüğüm en büyük eksiği gece neredeyse hiç bir işlem yapılmaması.

Benim şahsi görüşüm türk firmaları arasında en iyi 3-4 firma arasında ama dünya standatlarını yakalayamamışlar. Gerçi Türk firması olupta bu standarları yakalamış kaç firma var ?
Merhabalar öncelikle dediginize katılıyorum bende ortalama 9 10 yıldır isimtescil ile çalısmaktayım internet bankalılığı üzerinden hemen isimtescilin iş bankasına hesapına havale ediyorum anında 10 15 dakka içinde aktif ediliyorlar bence isimtescil hakkında ypılan bütün yorumlar gereksiz.