dereliselcuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaw ne adamlarsınız, adam ilk açtığı konuda demişki geçersiz tıklama yüzünden banlandım. Hile yapsa hile yaptım banlandım der. Biri gelmiş siteme üst üste atmış bunun ceremesini ben çekiyorum demiş. Bir Allahın kulu adamın konusunu okuyup yorum yazmamış.

Ee gayet de haklı arkadaş. Almanya'da adsense kullanan birçok tanıdığım kişi var ve hepsi ne hileler çeviriyolar, aynı sitede 20 reklam çıkartmaktan reklam tıklamaya teşvik etmelere kadar. Onlar da yapıyorlar her türlü hileleri fakat muamele farklı arkadaşım. Aksini iddaa etmeyin, bilip bilmeden de saçma sapan yorumlar yapmayın. Gerildim burada yorumlarınızı okurken ya. Türkiye'de gördüğün muamele ile Almanya'da , İngiltere'de gördüğün muamele aynı değil arkadaşım. Sen burada "garantili adsense hesabı alma" konuları açarken adamlarda öyle bir sıkıntı zaten yok, gerek bile duymuyorlar.

Yarın birgün haksız yere tekmeyi kodummu poponuza google, kuyruk acısıyla saldırırsanız siz de etrafa hatırlarsınız arkadaşın ne demek istediğini.
kardesim cok güzel bir konuya degindin konuya yorum yazanların cogu konuyu okumadan yorum yapıyor sana +rep kardes selamatle