Arkadaşlar bu şekilde yorumların olacağını biliyordum. Ben tam 5 senedir affiliate marketing sistemiyle uraşıyorum. İsmim Serdar ERMAN. Yıllardır clickbank' da adwords sayesinde satışlar yaparak komisyon kazanıyorum. Türkiye' de affiliate marketing sisteminde sayılı insanlar arasındayım. Son 9 aydır adwords politikalarının özellikle hedef url farklı kullanılan kullanıcılarda sorun yaşayadığını hepimiz biliyoruz. Bu sistemi kendimize çözüm olarak yurtdışındaki sitelerde tam 6 ay uraşarak çözümünü aradık ve bulduk.
Değerli arkadaşlar bir çoğunuz adwords' ün bilgisayarınızdan ne tür bilgiler çaldığını bile bilmiyorsunuz. Buda adwords sertifikalı kişilerin işine geliyor elbette.
Şu bölümü bir okumanızı rica ediyorum.
http://www.google.com.tr/privacypolicy_2010.html
Her konuda olduğu gibi yöntemi denemeyeyip post kirliliği yapacak arkadaşlar olucaktır. Benim için hiç sorun değil ben işime bakarım.
Affiliate marketing konusunda' da bilgi sahibi olmak isteyen kişiler var ise;
Blog :
www.parakazan.us
Forum:
www.parakazan.us/forums
Hemen yıkıcı olmak yerine en azından biraz yurtdışında bu sistemide araştırabilirsiniz. Dün bir arkadaş ekledi msn' ye. İreland sertifikalı bir arkadaş. Adwords' ün böyle birşeyden haberi varmı gibi saçma, sapan yorumlar yaptı. Dünya devi
www.clickbank.com ' da bu tarz sistemlerin anlatıldığı yüzlerce ürün satılıyor. Onuda geçtim adwords' un daha sistemini çözememiş birisi kalkıp sertifikadan bahsetti garibime gitti açıkcası.
İngilizce bilen herkez bu sistemi yurtdışında araştırabilir. Bu konuyu kirletmek yerine en azından bir araştırma yapın. Adwords banından kurtulmanın yolu mevcut ve bunun nasıl yapılacağını bu ürün anlatıyor.
Hepinize iyi çalışmalar.