Konuyu saptırma istersen, global dil tartışması yapmıyoruz. Türkçe dışında dillerdeki aramalarıda sıraladım.. Sitenin hitsiz olduğunu belirttim, sayaç kullanmadığımı belirttim. Alacak olan alexa için alıp değerlendirecektir buda gayet açık. Böbürlendiğim felan yok. Herşey ortadadır. Alacak olan buyursun istediğini sorsun. Ayrıca, senin için sayaç koyuyorum şimdi beraber takip ederiz hitini bakalım mutlu olacakmısın..

Sen takılmışsın tr sıralamasına tamam onuda iptal edelim. Orada kırmızı renkli kalın puntolu harflerle HİTSİZ SİTE yazıyor ve konuyu dikkatlice takip ediyorsanız ki bukadar muhalefet olduğunuza göre evet ; Link satışından gelir elde ettim, sayaç kullanmadım
yazısını gördünüz herhalde.. 3 ay önce R10da üye olan birinden alexa 75k iken almıştım halen değerini korumaktadır (1-2k alexada sapmalar oldu) Şimdi de siteyi satışa çıkarttım. Pr YOK Alexa var talibi varsa buyursun..

Yoksa konuyu saptırmanın ve baltalamanın size ne kazancı var Bundan sonraki mesajlarınızı pm ile gönderirseniz memnun olurum. Konuyu daha fazla tartışmaya sürüklemeden ne varsa doğrudan görüşelim.

akbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkçe mi İngilizce mi global dil?

sigma beta rho diye google.com.tr den kaç arama geliyor onuda yazarmısın maden böyle böbürleniyorsun?