site başı belli bir rakam belirlersiniz. 5tl gibi. her site için ayrı üyelik açtırırsınız. üyeadı/şifre al post et şeklinde. birde günlük post limiti tutarsınız. 5 tane gibi. bu şekilde banlanma derdide kalkmış olur.
ücretlendirmeyi o şekilde değil de kredi bazlı düşünüyorum. herhangi bir imleme sitesine bilgilerin post edilmesi 1 kredi olacak şekilde.
coder ların kullanması için bunu bir eklenti şeklin yapman ilgilerini çeker. misal 1 imleme sitesi değil. 10 tane yaparsın isteyen seçtiği kadar siteye imlemeyi oto yaptırabilmeli. yanlış görmedi isem bunu yapan bir iki site gördüm. (hangileri diye sorma hiç arayamıcam (: )
benim yazdığım sistemi tam olarak anlamadınız sanırım. coder yazacağı kodlarla bilgileri benim siteme post edecek. ondan sonra kaç siteye imleme yapılacağı scripti kullanan kişinin inisiyatifinde olacak. önce sitemde hesap açacak, profil oluşturacak. daha sonra o profili kullanarak imleme yapılacak. profili oluştururkende hangi sitelere imleme yapılacağını kendisi seçecek.
buna benzer işler yapan birkaç site bende biliyorum. onları inceleyip eksik/hatalı kısımlarını eleyip oluşturdum bu sistemi. ama hiçbiri bu işi ücretsiz yapmıyor. ve fiyatlarıda benim aklımdakinden fazla.