Hocam tamam arkadaşlara yardımcı olmak istiyorsun anlıyorum da sen hiç bu tarz bir kelime grubunda site açtın mı?
Bu tarz yüksek paraların döndüğü sektörlerde site açmak her zaman çok büyük risk taşır..
Öyle "ufak tefek wp tema atayım, 2-3 içerik ekliyeyim" şeklinde olmaz.
1. O kelime grubunda sizin sandığınız gibi bir durum söz konusu değil. Yani org uzantı alınca hadi bakalım hit gelsin durumu yok.
2. O kelime grubunda hit çekebilmeniz için direk ilk 2'ye oynamanız gerekmektedir.
3. O kelime grubunun aylık arama hacmi "237" dir.. ( Tabi bu bana göre en yüksek değer.. Tahminim günlük 3-4 hit ya gelir ya gelmez.. O da ilk sırada olursanız zaten..)
Bunlar benim görüşüm.. Vakti, parası özellikle sabrı olan var ise alsın org uzantıyı denesin görsün..
Kesinlikle haklısın. İnsanlara olmicak fikirleri zihnisinir proje diye anlatıp zamanlarını çalarak türk webmaster lerine en büyük ihaneti yapıyorlsunuz, student loan safsatası ile ilgili aşağı yukarı 50 - 100 bin site vardır. Breed 237 demiş hadi ben günde ortalama 1000 araması var diyim. 100 günde 1 ziyaretçi çekme olasılığı vardır. her 20 kişiden birisinin tıklama yaptığını varsayarsak 2000 günde bir tıklama ihtimali ila karşı karşıyayız. Bu durumda ne olur:
1) boşa domain alıp ICANN ve amerikalıları zengin ederiz
2) Saçma sapan makalelere para öderiz
3) hosting e boşu boşuna para harcarız
4) En önemlisi de zamanımızı çöpe atarız.
Internetten para kazanmak tamamen bilimsel bir proje çalışması gerektirir. Böyle büyük balık avlicam diye ihtiyar balıkçı gibi sandal ile okyanusa çıkılmaz.
Niche diye bir kelimeyi dilinize doluyorsunuz kardeşim. Ama niche kelime ile yapılan sitelerin rekabetsiz alanlarda olduğundan haberin bile yok. Student loan dediğin kelimede ilk 20 sayfaya bile gelmek büyük bir başarıdır. Şimdi sen hangi akıl ve mantık kurgusu ile insanlara böyle saçma fikirleri satmaya çalışıyorsun onu anlayamadım??
Eğer dersen ki aksini ispatlarım. Senin için com uzantılı bir domain alayım. hostingini de sağlayayım. O güzel SEO lu makalelerin ile bakalım hit çekebilecek misin