NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir niche şuan bende onlar üzerinde çalışıyorum loan kelimesi gerçekten zor ancak tuttumu tam tutuyor
ben Loan kelimesine demiyorum, onun alt grubuna diyorum, yani long tail keywords.

Akif95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kaldıysa 2 kiloda ben alayım. Öyle kolaymı ya %10 yapmak.. Her 10 kişiden 1'i tıklamalı.
Kolay degil, ama zor da degil. Nasil basaracagini bildikten sonra.

_arwen_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wayfarer da bence iyi bir niche ama hocam bunlar kolayda site açmak falan yabancı hit çekmek konusunda yardım edin bunu açıklayın
hit cekmek icin yapmasi gereken ana gerekenler:
  1. SEO ya uygun bir tasarim, wp olabilir, duz html olabilir, joomla olabilir, hic farketmez ama ben WP tavsiye ederim.
  2. SEO ya uygun makaleler, hedef anahtar kelime baslikta ve makalenin icinde en az 3-4 kere gecmesi lazim.
  3. makale basliklari dikat cekici ve seo ya uygun olmali.
  4. Site de en az baslangic olarak 7-10 orta uzunlugunda makale bulunmasi lazim.
  5. Makale linkleri Stumble, digg, mixx gibi sitelere ekleyin.
  6. Konunuzla ilgili forumlara katilin, iyi bir giris yapin orda ve biraz saygın kazanin. Sonra makalelerinizi orda da yayinlayip kaynak olarak sitenizi gosterebilirsiniz. Ayrica forumlarda imza olarak sitenizin linki kullanin.
  7. Backlink islemleri surdururken de siteye aylik 5-6 makale ekleyin, hafta da 1 de olabilir.
  8. Yine o yeni makaleleri stumble digg remix vs vs ekleyin.
  9. sitenizi blogcatalog, technorati ve benzeri blog networklara ekleyin.
  10. hitiniz hemen gelmez ama ilk sayfada bahsettiklerim emin olun ki 2 ay icerisinde hedefinize ulasmak o kadar da zor degil.