BReeD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tamam arkadaşlara yardımcı olmak istiyorsun anlıyorum da sen hiç bu tarz bir kelime grubunda site açtın mı?

Bu tarz yüksek paraların döndüğü sektörlerde site açmak her zaman çok büyük risk taşır..
Öyle "ufak tefek wp tema atayım, 2-3 içerik ekliyeyim" şeklinde olmaz.

1. O kelime grubunda sizin sandığınız gibi bir durum söz konusu değil. Yani org uzantı alınca hadi bakalım hit gelsin durumu yok.

2. O kelime grubunda hit çekebilmeniz için direk ilk 2'ye oynamanız gerekmektedir.

3. O kelime grubunun aylık arama hacmi "237" dir.. ( Tabi bu bana göre en yüksek değer.. Tahminim günlük 3-4 hit ya gelir ya gelmez.. O da ilk sırada olursanız zaten..)

Bunlar benim görüşüm.. Vakti, parası özellikle sabrı olan var ise alsın org uzantıyı denesin görsün..
evet actim, isteyen kisiye bunu kanitlayabilirim
kimse de ufak bir wp tema, 2-3 makale yaz hit gelsin demedi.
1. .org alin hit gelsin demismiydim yukarida ???
2. ilk 2'ye o uzun kelime grubunda olmak icin hicte zor degil, bakarsaniz ilk olan ezinearticles.com dan bir makale, sizde oraya bir makale atabilirsiniz, makalenin icinde sizin linkiniz olur, orda bulunan makalelerimden biliyorum ki makaleleri okuyanlarin yarisindan fazla sitenize geliyor, tabiki resource box ta guzel bir call to action yazarsaniz
ve ayrica sasirmadim, heryere mualefet cikmazsaniz olmaz yani

PlusBurakk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aylık 250 $ kazanmak varken neden sen kazanmıyorsun ? Hem ingilizcen de varmış.
ben kazaniyorum, travel nichelerde, isteyenlere ispatlayabilirim. asagidaki kucuk bir resim var gunluk kazanctan.

realmerciless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsen ben 2 dolara makale yazıp başkasına iş yapıcağıma, bu kadar bilgim olsaydı böyle siteler açar kazanırdım daha mantıklı.
actim, 50 sitem var. boyle blogspot falan filan degil, .com .org .net hepsi. ve hepsinde en az 10 tane dogru duzgun makale var

maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"tıklama oranı %10 yaptık mı tamamdır!" ----> direk ban
Bunlar dedikodular, benim TO icin asagidaki resme bak.

DeLi_DeRBeDeR47 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demekki akla yatkın olmayan şeyler varki yapılmıyorda paylaşılıyor..
Zaten r10 dakilere iyilik yaramaz, bin kere soylenen bir laf bu.