Hayır ben Aşkın beyle konuştum ne sayıklıyorsunuz ? hocam AktifBilisim.Com.Tr Reseller müşterisi değildir.Aşkın bey detaylı bir şekilde biraz önce telefonda anlattı olan ve bitenleri burada konu sahibine şu kadar diyim eğerki benim bir tanıdığım WHMCS lisansı alıcak olsa yine AktifBilisime gönderirim çünkü burada sizin yalanlarınız mevcut yok reseler verdik yok böyle yaptık söylşe yaptık Aşkın beyde şimdi gerekli açıklamayı yapıcakmış zaten.
İyi forumlar.
Bizim Buraya yazma amacımız yada bu konuyu açmamızın nedeni.
Bir WHMCS i bilmeden alan ve Nulled Satanların eline Düşenleri korumak ve satan RESELLERi de belirtmek istedik.ve lisansımızı nasıl kontrol edeceklerini belirttik siz bir Host firması olarak bu konuyu nerlere taşıdınız. yazanları yada katılanları ne tanırız ne de konuşmuzlugumuz var.
Sizler Konuyu boyutundan aşırdınız. Biz
AktifBilisim le Görüştük arkadaş sag olsun Lisansımızı iyi koruyor. ve gerektiginde lisansları bildirince Suspend ediyor. Reseller oldugunuda WHMCS.com sitesinde belirtildi.ve şu an lisans konusunda güven saglayan firmalardan biri.
Şimdi gelelim CMSsonic INC Firmasına. Bu firma WHMCS Distributorü ne satar ne kiralar sadece Nulled Kullananları TR Savcılık işlemlerini üstleniyor.
eger hala anlaşılamayan bir konu varsa yazın ama gereksiz post atmayın.
konu anlamını saten yitirdi hepten bozmayın. gidin sakin sakin işlerini yapın müşterilerinize hizmet verin.