Markers24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[kd]Bu bir modül mü acaba? Bende isterim [/kd]
DLE kendi özelliği kardeşim.

sedathut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görselden hit çekmek için biraz zaman gerekli. Çünkü neden diyeceksin
Şöyle söylim. Google görselleri aç ve kurtlar vadisi yaz.
Bak en az 10 - 20 sayfadaya kadar ki bölümlerde hemen hemen tamamen farklı resimleri göreceksin.

Eğer sen çok farklı resimler yüklemiş olsan şimdiye kadar hit almıştın. Ama en azından 20. sayfaya kadar olan bölümde muhakkak senin eklediğin resimler zaten var. Google görseller resimlerin farkındalığını ayırt edebilecek algoritmaya sahiptir. Bunuda başka dediğim gibi Hülya Avşar yazdığınızda %99 ü farklı resimler çıkar.

Şimdi ben nasıl hit alacağım diyorsan. Zamanla google arama sonuçlarını yenileyecektir. O zaman sende olan bir resmi aldığında eskisini çıkartıp atacaktır veya çok am açok arka sıralara koyacaktır. bundan dolayı görsel SEO uygulamasında denilirki resmi sitenize koymadan önce en azından mevcut resim boyutunu değiştirin. Bilmem anlatabiliyor muyum. Google nasıl kopya içerikli yazıyı tanıyorsa resimleride tanıyor.

Ben mesela şuanda görsel çalışma yapmamama rağmen iphone 4 kelimesinden 140 hit, mutluluk 80 karadeniz kelimesinden ise günlük 50 hit alıyorum. Bu oran ve kelmeler değişebiliyor. Ama ilk başta hiç hit almıyordum dediğim gibi benim resimleri belli bir sayfanın içine aldığında diğer mevcut resimleri diskalife ediyor.
değerli bilgilerin için teşekkürler.Genel olarak resimlerin adını değiştiriyorum, script upload yaparken resize yapıyor zaten.12 GB içerik tamamen kendi sunucumuzda.

PMler gönderildi.