MC_delta_T adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-Konu çekilecek site sayısı 1 den fazla olacak( 1 ila 10 arası gibi)

sitelere baştan karar ver?

2-Konu eklenecek site sayısı 1 den fazla olacak( 1 ila 10 arası gibi)
[B][COLOR="Red"]

siteler belli ben sayı çokluğu belli olması için söyledim.

hepsi wordpress tabanlı mı?

hepsi wordpress

3-Bot otomatik olacak 2 ay siteye-sitelere bakmasam dahi site güncel kalacak

server ında cronjobs özelliği var mı? ayarlamayı biliyor musun?

cronjıbs suz eklenti şeklinde bi bot mümkünse

4-Karşı siteden resimleri,açıklamaları ve videoyu reklamsız ve linksiz olarak çekecek

sadece adreslerini mi çekecek yoksa senin server a da kopyalacak mıyız?

resimleri kopyalabilir ama video embed kodu alınacak

5-Çekilen videoyu sitemin kendi playerında oytanacak

bunun için gerekli eklenti kurulu mu?

flash video eklentisi mevcut sitelerde

6-Bot konuları hem direk açacak hemde zamanlayabilecek

bunun kararını kim verecek? bot kendisimi yoksa sen bir kontrol panelinden mi ayarlıyacaksın?

ben karar vereceğim direk aç dediğim zaman otomatik kendisi karşıya eklendiğinde çekecek

7-Bot da kalıp başlık ve etiketler olacak filmleri açarken bu kalıpları kullanacak Ör:her başlığın sonuna film izle ekleyecek tabi başlığın sonunda film izle yazmıyor ise.

her eklenen de aynı kalıp mı kullanılacak? ör: her eklediği konuya "başlık film izle" şeklinde mi?

her başlık sonuna başlıkta film izle mevcut ise eklemeyecek ama başlığın sonunda film izle yoksa ekleyecek

bu sroularıma cevap verirsen bir fiyat verebilirim.

8-Bot patlamayacak ve garantili olacak o yüzden lütfen işinin ehli ve işini düzgün yapan yaptığı işin sonuna kadar arkasında duran arkadaşlar yazsın

işimin arkasında sonuna kadar dururum ama garanti vermek sorumluluk almak demektir. veri çekilen sitelerde yapılan küçük değişikliklerde botu modifiye ederim ama tasarım komple değişirse durum değişir.

günlük 150 k hiti olan bi sitede tasarımı komple değiştirmek biraz aptallık olur herhalde ama ufak tefek değişikler olabilir

bu bot ne kadara mal olur bana