EminTaskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam özellikle konuyu baltalamaya çalışıyorsunuz sanırım.Orada cevap yazan arkadaş ile benim ticari bir ilişkim var evet.Kendisi benim müşterimdir.Kendisi hizmeti satın almış,denemiş görmüş ve bunun sonucunda da buraya yorumunu yazmıştır.Siz kendi düşüncenize sahip olmayan herkese "yalakalık olsun diye mi yapıyorsunuz" diye bir yaklaşımla insanlara yaklaşırsanız insanların sizi pek ciddiye alacaklarını sanmam.

Ayrıca yaptığınız yorumla ilgili çok samimi bir şekilde özel mesaj attım ve yaptığınız yorumu açıklamanızı istedim.Yaptığınız açıklama ile benim verdiğim hizmet arasında uzaktan yakından bir alaka yok.Yine sizden tüm samimiyetimle yaptığım işlemin sandığınız gibi(dikkatinizi çekerim sandığınız gibi!) olmadığını söyledim ve bir açıklama yapmanızı istedim fakat bunada bir cevap vermediniz.

Benim yaptığım hizmet konumda da belirttiğim gibi Organik hit'tir.Ziyaretçiler google üzerinden arama yapıp ilgili siteye girip,rastgele sayfalarda dolaşır 14 saniye ile 2 dakika arasında zaman geçirir ve çıkarlar.Sayyac ve google bunu tekil hit olarak sayar.Hizmet verdiğim tüm müşteriler bunu deneyip hizmeti ondan sonra satın almışlardır.
14 saniye ile 2 dakika arasında kalırlar diyorsun sen açık veriyorsun zaten.Madem googledan senin benim gibi adamlar siteye giriyor.Sen ne kadar kalacaklarını nereden biliyorsun?.Ortalama analtics rakamları ile bana masal okuma.Ben senin nasıl hit gönderdiğini çok iyi biliyorum.Bu hitin organik olması için benim Ayşe teyzemin google'da pasta tarifi aratıp istediği siteye girmesidir.

Bana söyle senin sattığın hit bu şekilde mi?.Arkanda 1000-2000 kişilik google'da arama yapıp sitelere giren ziyaretçi ordun mu var?.