SavaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir de konuya şöyle yaklaşalım, tutmasından kastınız ziyaretçilerin takip etmesi mi yoksa hit mi? Eğer daimi kullanıcı takibiyse, sitenizin reklamını iyi bir şekilde yapmalısınız. Tabii bununla birlikte de, istenilen bilgileri sunmalısın. Bu bahsettiğim, her projede uygulanması gerekendir.

Hite yönelik ise, sana karşı açık konuşayım. İmzamdaki sitemi elbet görmüşsündür. SEO aramasında 2. sıradayken "SEO" aramasıyla gelen tekil hit maksimum 100 oldu Webmasterlara yönelik diğğer içeriklere ise günlük 600 ile 1.000 arasındaki daimi hit devam etmektedir.

Sadece SEO'ya yönelirsen istediğin rantı sağlayamayabilirsin, sana önerim günlük tarzı webmaster sitesi olmalı.

Gece 3-4 gibi yazılanları okurum, çıkmam gerekiyor.
Hocam tabii ki tutması dediğim takipçi olaraktı.

Benim zaten bu konuyu açmamdaki amaç, sadece bu konuda bilgi edinmekti. Ve o bilgiyi sanırım bu yorumunuz sayesinde iyice öğrendim.

Galiba, seo sitelerini seo uzmanlarının yapması en doğrusu olacaktır, fakat ben seo günlüğü şeklinde, seo ile ilgili bilgilerimi paylaşmak için düşünüyordum. O yüzden bu konuda r10 üyelerinin fikirlerini merak ettiğim için açtım bu konuyu. Fakat, söylediğiniz gibi bu durumda webmaster tarzda blog daha iyi olacaktır.

Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim.