Merhaba,
Xrumer programı ile yapılan çeşitli forumlardan 900 adet profil ve imza backlinki satıyorum. Bir websitesi var backlinkbuild.com gibi ben de onlarla aynı fiyata satıyorum. 900 Profil linki yalnızca 10$. İşlem 1 - 2 gün içerisinde tamamlanır. (Bu süre 10 saatten az da olabilir ama sözümde durmak adına böyle söyledim.) Sürekli bilgisayar başında olamadığım için böyle bir süre verdim.
İş tamamlandığında forumlardaki profillerinize (backlinkin olduğu profil sayfası) linkleri PDF ya da excell dosyası olarak özel mesajla bildirdiğiniz e-mail adresinize gonderirim.
Almak istiyorsanız, tek yapmanız gereken özel mesaj atarak Paypal adresimi öğrenmeniz, ve paypala 10$ yatırdıktan sonra yatırdım e-mail adresim budur.
Link istedigim URL budur, istedigim keywordler budur. (3 tane keyword yazabilirsiniz eşit oranda backlink bırakılır) Ve e-mail adresinizi yazın ki iş tamamlandıgında size linklerin nerede olduğunu belirten pdf ya da excell dosyasını gonderebileyim.
Not: Linklerinizi ben ekliyorum, size ekledigim linklerin adreslerini kanıt olarak veriyorum.
Not: Şu an için yalnızca 5 tane müşteri kabul edebilirim. Eğer ilgi olursa bu sayıyı artırabiliriz.