chironex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu nere açılacağı tam kestiremedim ondandır.

Bu arada SEO bilgimi senle yarışdırmam bile.Çok kendine güveniyorsan SEO konusunda kelime seç yarışalım .SEO linkten ibaretdir diye bişi yazmadım konuya.

İnsanlara üstten bakmaktan vazgeç bence senin kötülüğüne olur.Bu piyasadan sen 1 kazanıyorsan ben 10 kazanıyorumdur emin ol.

İlk önce googleye gir.Sonra arama kutusuna Black hat SEO yaz çıkan sonuçları biraz araştır öğren ondan sonra gel konuma yaz.Sana bu yöntemle aşırı derece link almadan yapılan SEO çalışmaları ve sonuçlarını gösterebilirim.Yok onada inanmadın herhangi bir site üzerinde max 2 günde farkedilecek bir çalışma yaparım görürsün.
Bu tarz konuşman yakışmıyor ilk önce bunu söyliyeyim sana.Gözle görülür bir artış olacaktır ya daha sonra ne olacaktır?Bhs yi bu forumda kimin bilip kimin ne kadar bilmediğini bilemezsin.
Üstüne bastıra bastıra söylüyorum bu alacağınız linkler size sadece geçiçi bir yer sağlar sonrasınınde ne olur biliyor musunuz?Seo danısmanlıgı konusunda yer kayıplarıyla ilgili onlarca konu acılır.Bu sözüm sadece size değil bu işi yapan Link Satışı bölümündeki diğer arkadaşlaradadır.Bu şekilde kalıcı bir yer asla ve asla kazanamazsınız
İyi Satışlar