Arkadaşlar öncelikle belirtmem gereken bir durum var ben site satışı yapmam bu siteyi sevdiğim bir arkadaşım için hazırladım kendisi makale girip ilgilenmek istiyordu site ile ancak farklı bir projeye yönelmesi yüzünden siteye ihtiyacı kalmadı bende biri faydalansın birde yaptığım masraflar çıksın diye satmayı düşündüm.

Site adresi: togetaloan/org
Site yaşı: Yeni sitedir 1 aydan az bir süre
Pagerank değeri: 0
Ziyaretci sayısı: 10-15 yapılan çalışmalar sonucu kesin artış olur.
Adsense geliri: Resim Rakamlar aldatmasın denemelik 500 usa tabanlı hit alınmıştı oradan gelen hitlerin tıklanma oranıdır ama tıklama rakamları güzel the best spinner programı ile yzılan makalelerde 3-5 usd tıklama başı ücret yakalandı translate makalelerde 0.60 - 0.90 usd arası. Yeni site olduğu için gelire bir garanti veremem 2 gün iyi tıklama oluyor 5 gün olmuyor bu yüzden ben gelirsiz diye yazıyorum ileride sıkıntı yaşamamak için.
Google index değeri: 1.160 sayfa
Makale yazı sayısı: 125 (%60 google translate yöntemiyle geri kalanları the best spinner programlarıyla re-write edilmiş)
Hosting: 1 sene dahil
Yazılım: wordpress sturkmen V1.0 teması ingilizceye cevrilip reklam alanları düzenlendi.

Site için yapılan harcmalar:
1.Erhan arkadaşın konusundan 500 Dizin -> 30TL
2.Green flash arkadaşın konusundan PR5 İngilizce Siteden Tanıtım Yazısı 15 usd
3.trickster23 nikli arkadaştan 15 usd lik imleme paketi alındı
4.thebacklinkbuilders.com sitesinden 5,000 Profile Backlinks satın alındı - $29.99 alan arkadaşa gelen raporu teslim ederim.
5.DigitalPoint forumundan bir arkadaş yabancı bloglarda günlük 3 adet tanıtım yazısı niteliğinde yorum ypmaktadır 1 aylık anlaşıldı 20 usd karşılığı.

Site için bir fiyat belirlemedim 48 saatlik bir açık arttırma yapıcam 100TL başlangıç 48 saat sonunda en yüksek teklifi veren arkdaşımız sitenin sahibi olur. Benim elimde yüksek hitli bir çok ybncı içerikli site olduğundan yeni bir tane siteyi büyütmek ve ilgilenmek için zamanım yok bu yüzdende en yüksek teklifi veren arkadaş siteyi alır.