Akıllı oynadı fener, rakibinin gücünü bilerek oynadı, saygı duyarak oynadı. Kontraatak futbolu oynadı. Şans eseri bir gol ile öne geçti, goller kaçırdı. Pozisyonları yakalaması ise bizim atak futbol oynamamızdan kaynaklandı. Ki futboldan anlayan biri zaten rahat bir şekilde görebilir. Ben hayatımda fenerin 11 kişi ile defans yaptığını görmedim.
Maçın başında 2 kere gereksiz zorunlu adam değiştirme hakkımızı kullandık, değişiklik hakkımızı orta saha ve forvet bölgesinde kullanacaktık. Daha 2 3 gün önce üst düzey mücadele etti bu takım. Bu yogunlukla bile %31 - %69 topla oynama oranı, taş gibi takım olmuşuz yahu..
Quaresma'ya ayrı bir parantez açayım; Ben hayatımda böyle bir adam görmedim. Tek başına başındaki 3 kişiyle mücadele eden, her oynadığı maçta izleyenleri kendine hayran bırakan biri.
Guti'ye ayrı bir parantez açayım; Bu adam futbol ustası ve helâl olsunu hakedecek bir top cambazı. Saatler önce 90 dakika maç yaptı, bugün de 90 dakika oynadı. Yaşlı olmasına rağmen işini layıkıyla yaptı.
Deli'ye parantez açmama gerek yok, zaten deli.
Ve maçın büyük bölümünde bestelerimizi duyduğum Çarşı grubu'na da her zamanki gibi olduğu için teşekkür ediyorum.
Gün doğdu!