y4z4RcizeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Daha önceden yaptığın araştırmalarda neden bulamadığına değinmedim. Adam konu içinde "facebook hotlink koruması" yazmış. Kafanı çalıştırıp arama kutusuna "Facebook Hotlink" yazıp arasaydın 2. sayfanın altında "Facebook Hotlink Açıklama ve Çözüm " konusunu bulurdun.

2- Daha hangi kelime nasıl yazılır bilmiyorsun sen kendini nasıl iza(!) edeceksin (: Gece gece tahuf şeyler yazmışsın; recepivedik'in mail adresi gibi klavyedeki tüm tuş ve sembollere basmışsın tebrik ederim...

3- Senin gibi 1 dakikasını arama için harcamayan beleşçi zihniyete sahip kişiler oldukça bu forumda database şişer. Hesabını sormak da sana düşmez. Düzeltmek istiyorsan kaynağa in; kendini düzelt. Kimse de senin yüzünden database şişirmesin...

4- Tekrar söylüyorum. Konu içinde adam yazmış "facebook hotlink ile ilgili. forumda çözümleri mevcut" diye. Sen de beleşçi olmayıp arasaydın. Database şişmeseydi bu kadar...

Sana zaten kimse demiyor sitendeki sorununun ne olduğunu niye anlamadın da falan da filan... Sorunun ne olduğu yazılmasına rağmen hala bedavacı zihniyete devam...

Adam gibi arama yapmaya bile tenezzül etmiyorsunuz sonra da havanızdan geçilmiyor. İyi vallaha...
şimdi canım kardeşim benim yazı şeklim seni ilgilendirmez biliyorsun. "iza"ediyorum evet buna bir itirazın varsa önüme kaynak olarak getirebilirsin.. bu sorun degil.bence senin biraz nasıl yazı yazılırmış onu oğrenmen lazım.

beleşci zihniyet konusu (Adam konu içinde "facebook hotlink koruması" yazmış. Kafanı çalıştırıp arama kutusuna "Facebook Hotlink" yazıp arasaydın)
bu konuda haklı olabilirsin.. ama sadece cevap verip karşındakını alt etmek profesyonellik degil. düşünmen gerekir.karşındakı insanı anlayıp ona göre üslubunu bozmadan düzgün bir cevap vermen gerekir. belki aklıma gelmiyor belki benim pc hakkında cok fazla bilgim yok. yanı canım kardeşim ben buraya konu acıp sadece bana yardımcı olacak insanların yorum yapmasını beklerim beni eleştirecek beni aşağlıcak insanların degil. ben ne kavga arıyorum ne bi polemik sadece sorunumun çözümünü arıyorum. yani bilemezsın ne düşündügümü ne yaptıgımı belki çok işim vardı kafam karışıktı aklıma geldi ama arkadasın dedigi facebook hotlink korumasını arastırmak ama unuttum yani ney oldugunu bilemezsin bu tur yorum yaparak sadece forum u kirletiyorsun bunu sende biliyorsun.. benim niyetim meydan okumak degil. benim niyetım egolarımı tatmin edecek bir malzeme aramak degil. benim niyetim sadece sorunuma cözüm bulmak.. neyse uzatmaya gerek yok. bu konuyu ben burda kapatıyorum.. lütfen sende daha fazla uzatma burası sorunlara çözüm bulmak için kullanılan bir alan egoları tatmin etmek için degil.. yorum atan arkadaslara çok teşekkür ederim..bu tatsız olaydan ben sorumluyum özür diliyorum..