1- Daha önceden yaptığın araştırmalarda neden bulamadığına değinmedim. Adam konu içinde "facebook hotlink koruması" yazmış. Kafanı çalıştırıp arama kutusuna "Facebook Hotlink" yazıp arasaydın 2. sayfanın altında "Facebook Hotlink Açıklama ve Çözüm " konusunu bulurdun.

2- Daha hangi kelime nasıl yazılır bilmiyorsun sen kendini nasıl iza(!) edeceksin (: Gece gece tahuf şeyler yazmışsın; recepivedik'in mail adresi gibi klavyedeki tüm tuş ve sembollere basmışsın tebrik ederim...

3- Senin gibi 1 dakikasını arama için harcamayan beleşçi zihniyete sahip kişiler oldukça bu forumda database şişer. Hesabını sormak da sana düşmez. Düzeltmek istiyorsan kaynağa in; kendini düzelt. Kimse de senin yüzünden database şişirmesin...

4- Tekrar söylüyorum. Konu içinde adam yazmış "facebook hotlink ile ilgili. forumda çözümleri mevcut" diye. Sen de beleşçi olmayıp arasaydın. Database şişmeseydi bu kadar...

Sana zaten kimse demiyor sitendeki sorununun ne olduğunu niye anlamadın da falan da filan... Sorunun ne olduğu yazılmasına rağmen hala bedavacı zihniyete devam...

Adam gibi arama yapmaya bile tenezzül etmiyorsunuz sonra da havanızdan geçilmiyor. İyi vallaha...

Firtina59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 - ben sitede arastirma yapıp bulamadıgım için bu konuyu actım yani bunu düşünemiyecek kadar bir akıl sahibi oldugunu bilmiyordum..(öğrenmiş olduk)

2 - ben kendimi anlatmaya calısıp arkadaşa aynen şu soruyu sordum anlayamadıgın için iza ediyorum. "aradım bulamadım çözüm icin beni yonlendirirsen cok memnun olurum" "aradım bulamadım" (burda arayıp bulamadıgımı belirtiyorum her hangi bir zaman belirtmiyorum "şuan" veya "önceden") "yönlendirirsen çok memnun olurum" (bunu direkt olarak arkadaşa soyluyorum "yönlendirir(sen)" "yönlendir(seniz)" degil. yani burda size bana alaycı bi tavırla cevap vermek düşmüyor.) ayrıca bu yaptıgınız davrasınızdan "Buyrun ben yönlendireyim:
https://www.r10.net/search.php" arkadasımız (DoRiToS_) cok iyi bir anlam cıkartmış oda şudur ki "Mesaj Sayısı Kasmak İçin Gereksiz Yazılar Atarak Neden Sitenin Databasesini Şişirirler Anlamamki."

olay bundan ibaretdir yeterince iza edebildiysem ne mutlu bana yardımcı olmaya calışan arkadaslara çok teşekkur ederim.