Alıntı
Yukarıdaki iki mesajı zaman farkına bakarsan 3 dakika. 3 dakika içinde konudaki mesajı okuyup, arama yapıp, olumsuz sonuç bulduğunu yazmış arkadaş... Maşallah 3 dakikada "benim günde 1-2 defa gördüğüm konuları" arayarak bulamadığını ifade etmiş.
1 - ben sitede arastirma yapıp bulamadıgım için bu konuyu actım yani bunu düşünemiyecek kadar bir akıl sahibi oldugunu bilmiyordum..(öğrenmiş olduk)

2 - ben kendimi anlatmaya calısıp arkadaşa aynen şu soruyu sordum anlayamadıgın için iza ediyorum.
Alıntı
"aradım bulamadım çözüm icin beni yonlendirirsen cok memnun olurum"
Alıntı
"aradım bulamadım" (burda arayıp bulamadıgımı belirtiyorum her hangi bir zaman belirtmiyorum "şuan" veya "önceden")
Alıntı
"yönlendirirsen çok memnun olurum" (bunu direkt olarak arkadaşa soyluyorum "yönlendirir(sen)" "yönlendir(seniz)" degil. yani burda size bana alaycı bi tavırla cevap vermek düşmüyor.)
ayrıca bu yaptıgınız davrasınızdan
Alıntı
"Buyrun ben yönlendireyim:
https://www.r10.net/search.php" arkadasımız (DoRiToS_) cok iyi bir anlam cıkartmış oda şudur ki "Mesaj Sayısı Kasmak İçin Gereksiz Yazılar Atarak Neden Sitenin Databasesini Şişirirler Anlamamki."
olay bundan ibaretdir yeterince iza edebildiysem ne mutlu bana yardımcı olmaya calışan arkadaslara çok teşekkur ederim.