Öncelikle konu sahibi arkadaştan özür diliyorum. Biliyorum oda bu duruma kızmayacaktır.

Nasıl çelişkili bir cevaptır bu?

Hem bana sen haksızsın diyorsunuz hem de P.M. at diyorsunuz. Madem haksızım buradan mesaj atmamım ne sakıncası var ki?

Ben sizden daha sorumsuz bir firma görmedim. Valla sustum sustum bu zamana kadar ama her insanında bir sabrı vardır yahu. Bir anda bir insan bu kadar öfkeleniyorsa vardır bunun bir sebebi. Hem kapanma zamanı gelmeyen sunucumu bir anda kapattıracaksın birde o sunucuyu başkası alacak bende haksız olacağım öyle mi? Ben buna ancak gülerim Aysima ancak gülerim. Yüce Allah’ta seni güldürsün mü bilmem! O konular silinmeseydi şimdi burada tekrar açtırır herkese okuttururdum o zaman görünürdü kimin haklı haksız olduğu. Sizle tanıştığım, çalıştığım o güne lanet olsun. Sizin sayenizde büyük blog dağıtım sitelerinden biri yerle bir oldu. Bilsem bu kadar tecrübesiz ve umursamaz bir firmasınız çalışmazdım inanın.

Tecrübesiz ve umursamaz olduğunuz nereden belli Aysima biliyor musun?

Sunucumu faturasından sonraki ayda kullanmayacağımı size bildiriyorum Ayberk Yançatoral. Buna Erhan Mahmut olarak ticketta siz cevap veriyorsunuz. Daha sonra son faturamı ödüyorum. Ödemeyi Ebru Tezel düşüyor. Ebru Tezel ve Erhan Mahmut adına işlem yaptığınızı da telefonda siz bana söylediniz. Siz şimdi hatırlamazsınız tabii. Ondan sonrada bana personelimizin bilgisi yokmuş kapattırmışlar sunucuyu diyorsunuz. Ama bütün işlemleri onların adına siz yapıyorsunuz.

Şimdi soruyorum ben mi haksızım yoksa siz mi?

Ben hakkımı mahkemelerde aramayı da bilirdim elbet. Sonuna kadar haklı olduğum halde üzerine düşmedim. Keşke o zamanlar hakkımı arasaydım. Ama görüyorum ki Aysima çizgisini hiç değişmemiş.