bence yedekleme şöyle olmalı en az 2 gün yedek olmalı biri hatalıysa diğeri kullanılmalı diye düşünüyorum
bizim sorumluluğumuz demek çözüm değil
sonuçta mühim olan müşteri memnuyeti
kimsenin mağdur etmemek görünen şuki arkadaslar bu yedek olayından canı yananlar var
halen yedek sistemlerini değiştirmeke üzücü değilmi
benim yaşadığım olayların emsalide var demekki ama mağduriyetim çok büyük normalde kapatacaktım siteyi saolsun dostalar kapatma senin yanındayız dediler saolsun bizi aysima gerçekten çok üzdü mideme kıramplar girdi
Ben arkadaslar kötü demem asla çünkü uzun zamandır çalısıyoruz arkadaslarla isteklerim geri çevrilmedi saat kaç olursa olsun
ilk defa çevrildi ondada kötü oldu gerçekten
üye sayım 32.000 şu an vps çökmeden önce 39000 idi
giden msjlar konular emekler çok
Sizin probleminizde directadmin 3 farklı yedek bile alsa işinize yaramazdı çünkü directadmin yedeği sorunsuz şekilde aldım diye mail atmasına rağmen db niz sorunlu olduğundan yedeğini tam alamıyordu. Teknik olarak yapılabilcek hiçbir şeyin olmadığı bir durum için " isteği geri çevirdiler" demenize son derece üzüldük. Yapabileceğimiz bir işlem olsa neden yapmayalım. Sonuçta vps kullanıyorsunuz ve directadmin yedeği otomatik oluşturuyor. Biz bilemeyizki yedeğin %100 sorunsuz olduğunu. Ki sanırım arkadaşımız sizi o konuda uyarmış.
Keşke böyle bir sorun yaşamasaydınız. Yedek bizim sorumluluğumuzda değildirin amacı biz elimizden geleni siz istemesenizde yaparız ama bizi bu konuda zorunlu ya da yükümlü tutamazsınız demektir. Her firma için de bu böyledir zaten.
Ticket ile tarafınızla konu hakkında görüşmeler arkdaşımız tarafından yapılmış durumda zaten.