Sen emaneti al yanına ve yanında 3 4 arkadaşın olsun ama onlar uzakta dursunlar ancak seni görebilecek mesafede olsunlar baktın çocuk tek geliyor problem yok ozaman dayak yersin yemezsin orası ayrı, ama toplu geliyorlarsa arkadaşların atlasın.
Teke tek çıkacağın çocukla bir insan mesafesinden fazla yaklaşıp diyaloğa girme aniden bir kafa yada alttan bir yumruk yersin.Eğer sen tam burnuna doğru bir kafa atarsan toparlanma süresinde aynı şiddetle bir tane de yumruk/tekme karın boşluğuna nefesini kesicek şekilde zaten karın boşluğuna vurursan hafif eğimli olarak yere doğru eğilecek ve o an tepki veremicektir.Ozaman boynundan yada kafasından tutup suratının tam ortasına doğru bir diz darbesi ve akabinde yere düştüğünde kulağına doğru bir tekme atabilirsin.Bayılacak kıvama geldimi karşıya geçip bir keyif sigarası yakmanı tavsiye ederim.Eğer yerde kalkmaya çalışıyorsa karın boşluğuna doğru bir tekme daha onu bir kaç dakika nakavt edecektir.
Eğer çocuğu bu şekile getirdikten sonra diğer arkadaşları da senin üzerine gelmeye başlarsa sayıya göre kaç yada kaçma
Bu bana bi kavgada yakın durmuştum kafa yemiştim burnum kırılmıştı onu hatırlattı