yasinetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hagiwhat Radmine derki:
- Şuanda burada bir düzenek kurulu. 120 dk vaktin var. Kurtulursan yaşarsın kurtulamazsan ölürsün...

Radmin düşünmeye başlar. Nasıl kurturulum acaba diye... DÜşünürken kankası ****** gelir içeriye. ****** Radmine bakarak kahkahalar atmaya başlar. Radminin başından kaynar sular boşalmıştır. " seni adam sanmıştım. Bütün şifrelerim sendeydi. Formun adminliği sendeydi. adtech'i paylaşmıştım seninle!..." der. ****** " Ben nasıl geçiniyorum sanıyorsun ha! Senden!... Evet senden geçiniyorum der." Radmin şoktadır. Can dostundan bunu beklememiştir. Fakat anlam veremediği bid duygu var içinde. Sanki dostu onu kurtarmak için gelmişti. Ama yok hayır olamaz. Eğer kurtarmak için gelmiş olsaydı. böyle davranmazdı der.

****** ile Hagiwhat muhabbet ederlerken saatler geçer aradan. ****** hep işkence tekniklerini öğrenir. arada bir radmine dönerek "aslında bunu radmine uygulamak lazım ne dersin Hagiwhat?" der ve ikiside kahkahalarla gülerler.

Aradan 3 saat geçer. Hala işkence öğrenmektedir ******. Hagiwhat labiduya bir şişe verir. Derki " Bu ilacdan 1 bardak suya 3 damla koy 1 saat de etkisini gösterir. 6 saat sonrada öldürür" Dedi. ****** radminin yanına giderek Hagiwhat'a " bunun tadı neye benziyor Hagiwhat?" der. Hagiwhat " OoOo ****** ne diyorsun sen datı yok bunun. Bardağın içine istersen hepsini boşalt ama tadı belli olmaz" Dedi. ****** tam istediği cevabı alamasada kafasında ışık çakmıştır bir kere..

"Susadım" der ******. " Su içeceğim yer nerde var" der. Hagiwhat "İlerde solda". ****** "Sende istermisin?" Hagiwhat " Olur neden olmasın ölmüşlerine rahmet" der. ****** suyu getirir. Hagiwhat Suyu iştahla içer. Radmin hala onları seyretmektedir ve işkenceye ne zaman başlayacaklarını düşünmektedir. Dostunun ise kendisini sattığını hala kaldıramamaktadır.

Derken aradan 1 saat geçer. Hagiwhat " ****** üzerime yorgunluk düştü ben biraz uzanacağım. Radmine fazla elleme bu zevkten bende istifade etmek istiyorum." der. ****** "tamam" der. Hagiwhat uyuyunca radmin " neden beni sattın?" ****** " Ben seni her zaman sattım" Radmin susar. Gözlerinden yaşlar düşer. Nadir ağlayan radmin şaşırmıştır kendisine. Ağlıyorum. Hemde bir ******** için ağlıyorum diye düşünürken.

****** kalkar ve eline garip bir alet alır. Gider Hagiwhat ya uygulayarak öldürür... Radmin şaşırmıştır. ****** " Sen beni ne sandın?" der. Radmin tekrardan anlar labidunun ne kadar zeki biri olduğunu....

Evet anlamıştır Labidunun satmayacağını Radmin. Daha çok bağlanmıştır Labiduya. Bu sefer gözlerinden sevinç göz yaşları gelmektedir. Vakit kaybetmeden Hemen çıkıp güvenli yer bulmaları lazım. Ama kim Nerde nasıl saklaycaktı bunları? Başlarına neler gelecek Habersizlerdi...

****** foruma radminden daha iyi bakıyordu. burdan güvenilir birini arıyorlardı. Bi cafeye oturup. forma baktılar. Birde ne görsün Radmin!...

Forumu ele geçirmişler. Hackerler basmış forumu!... Çekemeyenler basmış forumu. Hemen Engin rençber beyi ararlar. (burada kimi arayacağıni bilmediğim için radore çözüm ortaklarından birisini yazıyorum) Foruma çökmüşler dedi. Engin bey hemen işe koyuldu. Bıraktı server açmayı vps oludşturmaı mysqlle uğraşmayı. Bıraktı esxi deki hataları windowsdaki mavi ekran hatalarını. 2 saat önce yedek almıştı engin bey. Hemen onu geri yükledi. Çok şüküf forum gelmişti. Radmin artık rahatlamıştı. Sordu engine "ben ve ****** saklanmamız lazım". Engin bey düşünür taşınır. O arada baş belası müşterisi aklına gelir hemen... "beni sever radminle labiduyu saklar. bende ondan kurtulurum" diye düşünür. Hemen sorar o müşterisine durumu anlatır. tabii o müşteriside sazan gibi atlar... radminle labiduya döner hemen Engin. "Ankarada sizi saklayacak biri var" der. Çok sevinirler. Ama nasıl gideceklerdi.

Labidunun aklına fikir gelmişti. tek tren bileti ile ankaraya gideceklerdi. Nasıl olacaktı bu? ****** ne gibi cinlikler düşünmeye başlamıştı?? Saklayan kişi kimdi? Reklam amaçlımı saklıyordu yoksa iyi niyetlemi? Nasıl gideceklerdi ankaraya? Radmin ölümden nasıl kılpayı kurtuluyor? Önümüzdeki bölümde bunları hepsini göreceğiz.. BÖLÜM SONU!...