Merhaba.İlk olarak geçmiş olsun.Mehmet Şamlı'nın PHP 6 kitabını tavsiye ediyorum.Ben aldım gerçekten çok açıklayıcı.Bu kitap yeterli olacaktır. Kitap Hakkında Tıklayın PHP 6 Kitap Hakkında Açık kaynak (Open Source) dünyasının vazgeçilmez programlama dillerinden olan PHP, en son ve en yeni versiyonu olan PHP 6 ile karşınızda. Bu kitap ile PHP 6 sıfırdan anlatılarak, proje yapabileceğiniz bir seviye düzeyinde bilgi sahibi olmanızı; etkin, dinamik ve en önemlisi hızlı olmak ile birlikte güvenli web siteleri geliştirmenizi sağlayacaktır. Teorik bilgiler sunan kitap ile PHP 6 programlama diliyle program geliştirmeye başlayabileceksiniz. PHP 6‘yı derinlemesine öğrenirken, sürümler arası farkları detaylıca öğrenmiş olacaksınız. Kitap içindeki bazı konu başlıkları; • Değişkenler • Fonksiyonlar • Dizin ve Metin İşlemleri • Cookie ve Session • Mail Gönderimi • Tarih İşlemleri • Dizi Değişkenleri • Küresel Değişkenler • İstisna Yönetimi • Form İşlemleri • Metin İşlemleri • Denetim Yapıları • Object Oriented Programlama • XML ve RSS • Mail İşlemleri • MySQL Kütüphanesi • MySQL 7.1 • SQL İşlemleri • Tablo Yapıları • Stored Procedure • Trigger • Function • Cache
Allah razı olsun dostum. Şimdi dostum ben kütüphanemdeki kitapları sayayım size eğer bu PHP 6 kitabınıda alın derseniz alıcam buna takviye olur derseniz.
PHP ve MYSQL alfa yayınları
PHP , MYSQL ve Apache Alfa yayınları
PHP ve AJAx haydar tuna
PHP 5 kodlab mehmet şamlı
A'dan Z'ye PHP Rıza Çelik.
SQL Alfa yayınları
WebTasarım Rehberi Kodlab
Bendeki kitaplar bunlar.eğer derseniz PHP 6 Kitabınıda al buda yardımcı olur derseniz onuda alayım.